Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер новина. Нека еуфорията и хубавите емоции,започнат СЕГА 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
shpeki
Същото както и отвън, ето примери за салон и пластмаси:DoH_KuXoT написа: 09.01.2022, 13:59:24лятото става , аз си пера салона сам с перяща прахосмукачка Делонги penta multivac, която не си знае годините сигурно е на 27-8 години. Изсмуква почти до сухо, докато мина целия интериор , там от където съм започнал вече е сухо напълно. Професионалните машини 100% постигат още по-добри и бързи резултати, така че няма какво да те притеснява. А за керамика на интериора и аз не бях чувал, ако може някой с две три изречения да обясни като на индианец![]()
И как се чисти(май е моя салон като гледам датата):
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Явка, най-накрая радостни вести. Разгеле. Бързо да минат дните и да избухваш
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Пристигна видеорегистраторът. Купих към него поляризиращ филтър, за още по-добро качество на картината. Имаше коментар по-рано за компактност - няма забележки там, доста дребен е и не се набива на очи. А избрах този модел, защото въпреки че е на години, качеството на картината и разчитането на номерата при всякакви условия (смесена светлина - паркинги, нощ извънградско, нощ в града) е сравнимо само с топ моделите по 800-1000 лв+. В този ценови клас (180-200лв) е много напред като картина пред всичко останало, което е най-важното за мен.
Минус е липсата на всякакви cloud и Wi-Fi истории, апове и т.н. Днес ще поръчам 2 SD карти от по 128 GB и един четец и ще го караме така, при нужда на сваляне на видеото.

Минус е липсата на всякакви cloud и Wi-Fi истории, апове и т.н. Днес ще поръчам 2 SD карти от по 128 GB и един четец и ще го караме така, при нужда на сваляне на видеото.

тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Уф това ли било VIOFO, сега като го видях се сетих, че изхвърлих едно такова преди 2 години. Май беше V2. Дано новите да са по - читави. Онова и като качество беше зле, ама и няма няколко месеца и екрана показа една черга и до там.
Бееееее.....
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До "ВСИЧКИ" - Според мен, "Frame Rate"-а има една идея по-голямо значение от резолюцията. 4К24fps е ужасно. Аз си Шофирам на 1080p60fps, нищо, че може до 2К или нещо такова.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Каква ти идея, голямо значение има априори! Обаче резолюция се "постига" много по-лесно от фрейм рейт. За видеорегистратор HD е ок, FHD е повече от достатъчно, но си трябват фреймове много. Има движещи се обекти, то си е физика.tuningmania написа: 12.01.2022, 10:02:15 Frame Rate"-а има една идея по-голямо значение от резолюцията.
Друг е въпроса, че резолюцията също не е еднозначна, зависи много от размера на матрицата/шумовете, математиката вътре... Може матрица с по-висока резолция да дава по-замазано изображение от такава с по-ниска резолюция.
Броя пиксели е възможно най-неинформативния за качеството параметър... Затова и на него наблягат най-много
Бееееее.....
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Аз през 2018-та си взех ей такъв регистратор и се справя чудесно и до днес. Единствения минус е липсата на wifi, както споменахте по-горе. Иначе не веднъж и два пъти съм гледал с колко км/ч съм минал покрай патрул и дали е имал камера и качеството на картината е супер. FHD е, но не мога да кажа с колко фрейма го записва.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Гледах сравнителни клипове с регистратора на Явор, щом вади номер на кола идваща в пълен мрак срещу теб - значи е повече от добре.
-
shpeki
Аз имам VIOFO A129 PLUS DUO, доста е добро. Явор е прав, че в този клас Виофо са без алтернатива.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Колата е на родна територия, по-точно в ЕТ Надежда! До късния следобед се очаква транспорт до Дружба и разтоварване там. Понеже Любо не е на работа утре, се разбрахме да отида сутринта и да я видя в склада (екстри, цвят, тва ли е което съм поръчал изобщо) и в петък като се появи той, да започнем да оправяме документи и да превеждам пари.
Поговорихме за регистрацията - и там една мътна Индия, колко дни ще отнеме, експресна поръчка има ли, заслужава ли си и прочие. 280 лв струвала експресната, ама не се знаело и там 2-3 дена дали ще е, колата се качвала на репатрак до КАТ, докато за нормалната човек от там идвал в ЕТ и колата си седи на място. За нормалната можело да стане за 3-4 дена и зависело да се съберели няколко коли, за да го задействат, ама понякога отнемало и повече... Имало варианти аз да си я карам и да се оправям там сам. Ще го помисля тия дни и в петък пак ще го говорим лично с него как процедираме с това.
Голямото чакане продължава!
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Поговорихме за регистрацията - и там една мътна Индия, колко дни ще отнеме, експресна поръчка има ли, заслужава ли си и прочие. 280 лв струвала експресната, ама не се знаело и там 2-3 дена дали ще е, колата се качвала на репатрак до КАТ, докато за нормалната човек от там идвал в ЕТ и колата си седи на място. За нормалната можело да стане за 3-4 дена и зависело да се съберели няколко коли, за да го задействат, ама понякога отнемало и повече... Имало варианти аз да си я карам и да се оправям там сам. Ще го помисля тия дни и в петък пак ще го говорим лично с него как процедираме с това.
Голямото чакане продължава!
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Не останаааааа!
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
YYakovliev, Знам, че те сърби - ама не форсирай КАТ-а. Няма смисъл, чака я ебем ти колко месеца, за 2-3 дни отгоре - все тая. Да си я регистрират на място в гаража, плащаш си я и си заминаваш. А грешката да я слагаш на репатрак и да ходиш ти да се занимаваш с ония ..... в КАТ - трябва да си много луд.
Бееееее.....
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Все си мисля, че ще се съберат достатъчно коли за регистрация. Да не са докарали само твоята
Ти си корав, два,три,четири дни няма да те съборят ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
ABBC3_OFFTOPIC
Някой знае ли ако човек иска да си поръча малко по-специален номер, например от вида СВ XYXY xx, напр. СВ 5757 xx, как става това, колко време предварително трябва да се заяви в КАТ и може ли човек да си избере цифрите?