Това ми звучи като ECO Tips, пускат/спират се от ифотеймента, някое от менютата беше, но не съм около колата сега да видя.nitro написа: 27.05.2024, 13:11:13 За това говоря. Като тествах колата преди да поръчам се появяваше една зелена иконка с надпис ECO и съобщение на дисплея. Сега не индикира НИЩО.
Няколко впечатления за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
-
shaks
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 Petrol, 7DSG
Първото нещо което замина когато се качих в колата. Толкова досадни, няма накъде.
-
shaks
Става дума когато си на текущ разход. Трябва да ти изглежда нещо подобно.

- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Аз карам на спортния вариант. Ще пробвам този на снимката. Но според мен, не би трябвало да има значение, къде е инфото. Гледам имаш "Травел асистент" и не само. Да не би да има значение?!
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Едва ли. И аз ги имам, но не мисля че има значение.spaldingrs написа: 27.05.2024, 21:00:27 Гледам имаш "Травел асистент" и не само. Да не би да има значение?!
- spaldingrs
Няма, пробвах преди малко, показва си. Дори много често го прави. Малко да се кротне скоростта, веднага ги изключва. "Малко"
ми е гадна снимката, ама направих.

- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Kolyo b8, поздрави отново за старанието да помогнем и пуснатите снимки.
+ +++ за хумора
+ +++ за Rammstein
+ +++ за хумора
+ +++ за Rammstein
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
shaks
Няма общо. Информацията за цилиндрите си я показва и да си караш "на крак" също.
Колкото на спортния вариант, и аз карах в началото така, но много информация изпада по този начин и го разкарах. Другите са значително по практични.
-
shaks
Ииии днес изхвърлих оригиналните чистачки. След две седмици дъжд и скърцане по стъклото, най-после ми писна. Издържаха 8 месеца не ползване.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Наистина са зле. Предните ги търпях близо 2 години, но задната си замина на 11-я месец. Новите (Bosh Aerotwin) са чудесни, отмиват отлично, а и са тихи.shaks написа: 09.10.2024, 13:16:37 Ииии днес изхвърлих оригиналните чистачки. След две седмици дъжд и скърцане по стъклото, най-после ми писна. Издържаха 8 месеца не ползване.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
-
shaks
И аз такива си поръчах, за сега са прилични. Задната не съм я сменил още. Не чисти добре, но не скърца за да ме дразни.
- spaldingrs
Здравейте колеги,
Дъщеря ми днес неволно, опитвайки се да светне лампите в купето, докато съм в магазина(жената е при нея, но си ровила в телефона) е натиснала SOS-бутона. Споделям само, че системата работи и връзката е била много добра. Дано да не разбираме друг път за това, както и вие.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Дъщеря ми днес неволно, опитвайки се да светне лампите в купето, докато съм в магазина(жената е при нея, но си ровила в телефона) е натиснала SOS-бутона. Споделям само, че системата работи и връзката е била много добра. Дано да не разбираме друг път за това, както и вие.
-
shaks
Преди някакво време натиснах бутона без да искам, то почна да звъни, но цялата система лагна яко та не успях да я спра навреме. Работи, но е лесно да направиш грешка и после колата да не реагира адекватно.
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Имаше случай, в който исках да звънна на 112 и натиснах. Доста добре си сработи системата ме уведоми, че ще набере и искам ли да прекъсна с бутон от таблото.
- Bajdoch
- Гараж: Шкода Карок 1.5 TSI 7 DSG
Здравейте колеги. Моите скромни впечатления за изминалите 10 дена и 350 км. За сега са добри, с малки дразнещи дрънкащи елементи по вратите при по усилена музика Кентън, и леко притрисане при потегляняне, явно DSG кутията по точно двойния съединител е така направен. За сега нямам други забележки. Страхотни лед матрични фарове с динамичен контрол, препоръчвам ги въпреки по-високата цена и подгрева на волана и предното стъкло са супер дори реотаните не се виждат изобщо в сравнение с Камика. Инфотейманта също е много добър, безжичния андроид ауто е много удобен. Е за самия звук не мога да кажа, че е супер но бива. Като цяло Карока ми харесва добра динамика при шьофиране 1,5 TSI, много пространство за такива габарити. Много безаварийни километри на всичи!