Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Не държа сметка. Ти си Алекс 2. Просто ми стана любопитно, какво е видял на снимката. Баш ми е за тея +-.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Достатъчно драматична е темата, моля ви.

тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Днес се обадих на момчето, дето ми вкараха колата от Германия предната и му казах, че искам утре с него да ходя до КАТ да проверя дали това, което ми се говори с тези забавяния с регистрацията е така. Тъкмо се разбирахме какви документи да взимам с мен за рано сутринта и ми звънят от ЕТ...
Колата тази сутрин уж излязла в системата на КАТ и ще действа тоя брокер там да вади номера и талони и после да идват с човек от КАТ, за да сложат номерата в ЕТ. Уж късния следобед трябвало да е готово, ако не се обърка нещо. Мен вече всичко ме съмнява, затова всичко е "уж".
Жоро каза, че днес не му е удобно да му я оставям, така че ще остане за утре, когато Любо не бил на работа, ама щял да дойде заради мен да я издаде... Аз утре си взимам колата (ако са сложили номерата), пък който ще да е там да ми я издава.
Колата тази сутрин уж излязла в системата на КАТ и ще действа тоя брокер там да вади номера и талони и после да идват с човек от КАТ, за да сложат номерата в ЕТ. Уж късния следобед трябвало да е готово, ако не се обърка нещо. Мен вече всичко ме съмнява, затова всичко е "уж".
Жоро каза, че днес не му е удобно да му я оставям, така че ще остане за утре, когато Любо не бил на работа, ама щял да дойде заради мен да я издаде... Аз утре си взимам колата (ако са сложили номерата), пък който ще да е там да ми я издава.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Айде,
Дано всичко да мине гладко и както са ти "обещали"!
Утре или днес следобед вече официално да си пръцнеш в нея!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Дано всичко да мине гладко и както са ти "обещали"!
Утре или днес следобед вече официално да си пръцнеш в нея!

-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Споко! Взимаш я! Това преживяване гледай бързо да го забравиш и да не си го слагаш на сърце! 
- tihich
- Гараж: Superb Scout 2.0 TSI 280
Мисля, че на следващата среща в София ще има доста колеги да полеем най-чаканата кола във форума! Дано всичко приключи днес и Явор да си я кара с кеф ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Някой беше казал, че "в живота трябва да помним само това, което ни прави щастливи". Забрави всичко отрицателни емоций и от утре се наслаждавай на прекрасният автомобил и си свиркай!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- YYakovliev
Айде, имам номера вече. Утре сутрин отивам с Рангел да я взимам и да натоварим зимните гуми в неговата кола, че първо това трябва да свърша, след като заредя.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
И после още едно 5-6-7 дена чакане...
![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
И после още едно 5-6-7 дена чакане...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Аз предлагам да идем всичките кибици, да затворим улицата пред шоурума, да опнем форумните шатри, барбекютата и три дена погром. Като на сватба! 
Бееееее.....
- YYakovliev
Курбан с каба гайди. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Честито! Със здраве да я караш и само хубави моменти да имаш с нея!
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Мога да Ви пратя и Братя Ангелови да свирят "английски валс" и Бийтълс ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
kograman
Ягнето къде е, ягнето ...
Познавам един младеж, дето оправя едно сам като заседне на масата ...
@YYakovliev, много мина, малко остана.
@YYakovliev, много мина, малко остана.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
donci, Друго си е Шабан на Флигорна! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Ще викнем и човека, песен да направи.Цецо75 написа: 07.02.2022, 13:38:20 Аз предлагам да идем всичките кибици, да затворим улицата пред шоурума, да опнем форумните шатри, барбекютата и три дена погром. Като на сватба!