Матричните светлини наистина си струват всеки лев. Подгрева на стъклото е с фолио а не с реотани и затова не се забелязва.Bajdoch написа: 25.10.2024, 16:03:39 Страхотни лед матрични фарове с динамичен контрол, препоръчвам ги въпреки по-високата цена и подгрева на волана и предното стъкло са супер дори реотаните не се виждат изобщо
Няколко впечатления за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
- Bajdoch
- Гараж: Шкода Карок 1.5 TSI 7 DSG
Да хитра идея, дано да е за дълго време подгряването.
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Аааааа това обяснява защо нищо не виждам. На форд рейндж се вижда реотаните. А сега се зверих и не ги виждам, реших че подгрева е някаква духалка която загрява въздуха към джама.nitro написа: 25.10.2024, 16:32:07 Подгрева на стъклото е с фолио а не с реотани и затова не се забелязва.
Слизам от корола хибрид, където няма скорости и съединители и кога се движиш на двигател и кога на ток не разбираш. Та на карока, не съм усетил нищо подобно. Не знам дали има такава разлика при дизела и бензина.Bajdoch написа: 25.10.2024, 16:03:39 леко притрисане при потегляняне, явно DSG кутията по точно двойния съединител е така направен
Относно матричните. И аз бях много приятно изненадан. Бях скептичен, понеже на тойота "автоматичните дълги" работеха много зле и реално нон стоп ми мигаха. Докато сега е супер добре. Правеше диря между две коли... Аз дясна лента пред мен друга кола и в лявата лента леко диагонално на мен (на около 10-11 часа) и светеше между тях. Когато си в завои затъмнява завоя така, че да не го заслепиш този дето идва.
При насрещен трафик, свети кажи речи в дърветата св страни без да заслепява.
По този повод преди 3 дена точно това спаси някакъв абсолютен идиот. Прибирайки се посока софия след Лукойла на драгичево. Въпросния идиот вървеше прилепен до бетона който изливаха предната година за подпорна стена. Без въпросните дълги, щях да го видя буквално пред капака ми.
А от към разход е повече от прекрасен. На магистрала се представя по - добре от корола хибрид...без преувеличения... емпирично доказано.
-
ILCHEV
- Гараж: Карок Стайл Едишън 2019г. 2,0 TDI / 110 kW / 150 к.с., DPF, 7DSG, 4x4, Тип двигател DFF
- Обратна връзка:
Направих поръчка и в края на ноември ще пристигне Карок Едишън 1.5 TSI, 7DSG с добавка 17" джанти.
В конзолата на огледалото на предното стъкло има USB tipe C за захранване на видеорегистратор или друго устройство.
Захранването там постоянно ли е или прекъсва с гасенето на двигателя?
В конзолата на огледалото на предното стъкло има USB tipe C за захранване на видеорегистратор или друго устройство.
-
koleto_pz
- Гараж: Skoda Karoq SportLine Plus 2.0 TSI 4x4 DSG 2024
При Sport line захранване прекъсва със спирането на двигателя.ILCHEV написа: 26.10.2024, 10:14:15 Захранването там постоянно ли е или прекъсва с гасенето на двигателя?
- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
Хм, на моя Камик 2023 подгрева на предното стъкло е с реотани, които се виждат ако се загледаш. Явно на Кароците слагат различни.nitro написа: 25.10.2024, 16:32:07 Подгрева на стъклото е с фолио а не с реотани и затова не се забелязва.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Най-вероятно, при мен не е с реотани. Моят Карок е роден януари 24-та.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Едишън ниво и при мен гаси, така че не е от нивото.ILCHEV написа: 26.10.2024, 10:14:15 Захранването там постоянно ли е или прекъсва с гасенето на двигателя?
Обаче имайте предвид, че тези в средата не изключват при изгасен двигател. Тези на задния ред със сигурност. Та да не осъмне някой с източен акумулатор от камерката.
- Bajdoch
Не знам дали прекъсва но USB флаш неще да чете, само двата порта доло до скоростния лостILCHEV написа: 26.10.2024, 10:14:15 Направих поръчка и в края на ноември ще пристигне Карок Едишън 1.5 TSI, 7DSG с добавка 17" джанти.
Последно промяна от Bajdoch на 04.11.2024, 17:57:52, променено общо 2 пъти.
- Bajdoch
Да При Камик подгрева е с реотани за това се вижда
- pufpaf
- Гараж: Karoq, 1.5 TSI, 6MT
Минавам само да споделя, че напълно подкрепям мнението за LED matrix фаровете. Щом и пасажерката от дясно беше впечатлена първия пътnitro написа: 25.10.2024, 16:32:07Матричните светлини наистина си струват всеки лев. Подгрева на стъклото е с фолио а не с реотани и затова не се забелязва.Bajdoch написа: 25.10.2024, 16:03:39 Страхотни лед матрични фарове с динамичен контрол, препоръчвам ги въпреки по-високата цена и подгрева на волана и предното стъкло са супер дори реотаните не се виждат изобщо
Подгрева на предното стъкло още не ми се е налагало да го ползвам, но имам предчувствие че и от него има смисъл.
- spaldingrs
Здравейте колеги,
В темата "Срокове за доставка..." писах, че съм поръчал калобрани. Смятам, че тук е по-подходящо да пиша за тях. Днес ги монтирах и това е резултата.

Добре стоят, да видим дали ще пазят. Монтажът е лесен, само за предните е малко заигравка, защото се разпробива подкалника, но става лесно. Ако някой се интересува от подробности, да пише. Има хубави клипове в "тубата", но аз на ръка не успях да разпробия, и използвах внимателно бормашина.
В темата "Срокове за доставка..." писах, че съм поръчал калобрани. Смятам, че тук е по-подходящо да пиша за тях. Днес ги монтирах и това е резултата.

Добре стоят, да видим дали ще пазят. Монтажът е лесен, само за предните е малко заигравка, защото се разпробива подкалника, но става лесно. Ако някой се интересува от подробности, да пише. Има хубави клипове в "тубата", но аз на ръка не успях да разпробия, и използвах внимателно бормашина.
-
PPG
- Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.
Супер са, това е задължително за мен, на Октавия 2 фейс ги имам и не съм разпробивал нищо.
От къде ги поръча?
От къде ги поръча?
- spaldingrs
Еуратек - по-малко от 64лв предни и задни.
- РАПАН
- Гараж: Skoda Fabia 2, Octavia 4 FL.
spaldingrs, метални щипки имаш ли за модела. За октавията не разбрах къде се закачат,сподели ако има и за Карок на Калобраните.