Мнение за автокъщи

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
AirGomes

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 3 1.6TDI

Мнение за автокъщи

Мнение от AirGomes »

Здравейте колеги,
Имам желание да закупя Октавия 3, като съм се спрял на 1,6 TDI комби. Отдавна вече не бързам като карам а по скоро търся надежден и икономичен автомобил с достатъчно пространство. Предпочитам да закупя автомобил върнат от лизинг ( за което оглеждам в оказзиона на Еуратек). Харесват ми няколко автомобила в https://autohof.mobile.bg и https://leasecars.mobile.bg. Някой може ли да ми помогне с конкретни мнения и впечатления относно въпросните авто къщи?
Благодаря предварително.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Мнение за автокъщи

Мнение от redalex »

AirGomes написа: 04.04.2019, 11:09:52 https://leasecars.mobile.bg.
Тези продават коли върнати от оперативен лизинг. Не съм сигурен дали работят с 1 или няколко баки/лизингови компании.
В общия случай колите са прилични, но трябва да се гледа конкретно всяка, защото масовият случай на оперативният лизинг е да се кара една кола като чужда (каквато е) в период 4-5 години (докато е в гаранция) и след това да се маха...

Преди година и нещо ходих да ги питам за една Х3ка (бяла) която имат при тях. Тогава беше към 19к лева.
Исках да се пазарим нещо, но един навъсен чичо ми каза, че няма място за пазарлък, което много ме разсмя и си тръгнах.
Сега гледам, че колата още седи при тях и вече е 15.8 к лева.

Това, което не пише на сайтът им е, че цените на колите са БЕЗ ДДС.
nightwalker

Шкода Новак

Гараж: Octavia II FL 2.0TDI
Toyota Yaris II 1.3 VVTi

Мнение за автокъщи

Мнение от nightwalker »

...Малко е старичка темата ама да я повдигнем, Аутохоф имат още едно предимство(като ги гледам на картата) - супер близо са до Трансексперт. Гледаш колата, харесва ти , хоп до Евгени и вече ще сте знае взима ли се или не. Мисля да изпробвам горепосочената схема скоро ;)
.
..
GooD Judgements come from Experience, Experience comes from BAD Judgements !!!
Elmoto

Шкода Новак

Мнение за автокъщи

Мнение от Elmoto »

Автокъща Евро Кар Русе предлагат много добри коли. С перфектни двигател и скоростна кутия. Само , че написаното от търговеца си е истинска лъжа. Закупената кола хвърли скоростна кутия докато я прибирах. За малко да стане катастрофа. Не пазарете от там!!!
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение за автокъщи

Мнение от The Hooligan »

Elmoto,
Ти специално се регистрира днес, изрови тема от преди години за да напишеш това?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение за автокъщи

Мнение от baijoro »

Може наистина да е пострадал човека и това да му е дало сили и желание да се регистрира и пише.
Може би и по други форуми е писал (не е споделил марката на колата).
Но по принцип и на мен не ми харесва да се регистрираш във форум и първото ти мнение да е да "наплюеш" някого.
Каквото и да напишем, авторът едва ли ще влезе тук повторно, че да го прочете.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”