Колеги отварям темата за отстъпките в ЕТ Пловдив, поради отношението , което демонстрират от представителството. Малко предистория:
Моята Октавия G tec вече е на трето обслужване. Първото беше 01.04.2019, като цена 211,00 лв. за масло Кастрол и филтрите с труда. Второ беше на 14.01.2020 г. пак същите неща, обаче ми сервираха 315-320 лв. без никаква отстъпка. Естествено лек скандал и нещата дойдоха до 250,00 лв. И днес 12.01.2021 трето обслужване на цена от 316 ,00 лв. забележете с масло Шел Хеликс Ултла 5/40, още по телефона казах на приемчика да си коригират цените , отивам да взимам колата и след корекцията 300,00 лв. сложили ми 5 % от отстъпка
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Е тоя път подпалих моторетката яко. Извадих си досегашните фактури, нали съм счетоводител и всичко нося, пък и помня цифри и се почна едно обяснение как нещата се изменили в посока увеличения на цените и то заради Корона вируса
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Накрая с триста зора стана масрафа на 288,00 лв., но им казах , че съм силно огорчен от поведението им. Все пак тая марка се доближава до обикновения човек и е редно и те да продължават така, а не да ми обяснява, че на корпоративните клиенти се правили отстъпки.
Да им пикам на корпотивнита политика на Еуратек Пловдив !!!
Вижте на какви цени ми калкулират само маслото , 4 литра за 87,17 лв. без ДДС за Шел !!!