Мнение и покупка за Octavia 3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
LuckyLoser
- Гараж: Skoda Octavia 3 2.0 DSG
Здравейте, моля за мнение за този авромобил https://m.mobile.bg/details/11612538330445068 Търся да купя О3 и съм се насочил към този ще се кара повече от жената и най вече градско. Мислех за дизел 2.0 , но нещо взех да се отказвам.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Автомата е 7 степенен.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Колата е супер, като модел, като моторизация, абе всичко. Конкретната.... не пия кафе след 13:00 часа и не мога да видя дали е добра. А и боба нищо не показва ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Чуваш продавача, отиваш, караш, гледаш, получаваш информация за историята и, сервизи и така. Какво очакваш да чуеш от хората в интернета?
Чуваш продавача, отиваш, караш, гледаш, получаваш информация за историята и, сервизи и така. Какво очакваш да чуеш от хората в интернета?
-
LuckyLoser
- Гараж: Skoda Octavia 3 2.0 DSG
Мнение за този двигател с тази скоростна кутия. Тръгнах да търся 2.0 дизел, ноще взеха да се отказвам и сега почна да се оглеждам за бензинките. Шкода до сега несъм каръл и малко инфо ако някой може да сподели за конлретния модел
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
С такъв двигател и скоростна кутия съм и съм супер доволен. Разхода градско е около 9-10, но карам основно като няма час пик и избягвам големия трафик. Извън града задавам да поддържа 130 и разхода е около 6-7. Кутията превключва плавно, но зависи къде и как е поддържана колата. Като цяло кутията и двигателя на това поколение са доста здрави и сравнително безпроблемни.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Според мен за тази цена и за градско - това е автомобила.
- Aelyon
- Гараж: Superb 2 2013 LB 2.0 170
Направо си е без пари, ама гледам вече са я отнесли
-
ValentinT
Здравейте,
Моля за мнение за този автомобил https://m.mobile.bg/details/11679328636156559
Не съм имал нищо от ВАГ групата до сега, но тази vrs версия ме грабна. Ще се раздавам ако ме насочите на какво по-специфично трябва обърна внимание като отида да я гледам на място.
Моля за мнение за този автомобил https://m.mobile.bg/details/11679328636156559
Не съм имал нищо от ВАГ групата до сега, но тази vrs версия ме грабна. Ще се раздавам ако ме насочите на какво по-специфично трябва обърна внимание като отида да я гледам на място.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Като гледам седалката и надраните джанти е смазана от каране,но оначе е здрава като концепция.
Далече е състоянието от обявеното в обявата![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Далече е състоянието от обявеното в обявата
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
mykacu
- Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)
На снимки изглежда хубава, но за мен, предвид цената, километрите и на какви пари са подобни на немския пазар, на 95% има нещо скрито в тази обява и трябва задължително да разберете какво е, за да предвидите допълнителния разход. Със сигурност, от този двигател няма толкова оплаквания, колкото от дизеловия 184кс, даже май си е супер.
Това, за което аз бих се "хванал" в обявата е, че не е предоставен VIN. Поискайте го и ще опитам да намеря дигиталната й сервизна история (малък е шанса, предвид че е swiss).
Има и негативни мнения (линк 1, линк 2) за автокъщата, но това не е водещо... за коя ли няма.
Иначе, какво бих гледал - ръжда, удари по каросерията (съвпадат ли детайлите, всички с еднакъв цвят и лак ли са), ел багажника дали работи!, всички други ел. модули. Запалване (хубаво е да сте двама човека) да се слуша за странни звуци по време на запалване и след това. Пълен ляв, пълен десен. Превключване на скорости. В коша - наличие на течове. По възможност, с инструмент за диагностика - дали показва грешки, кога последно са изтривани грешки.
След това, ако я харесам, бих я закарал в Еуратек на преглед и тест (около 100лв, изисква се запазване на час) - ще дадат репорт какво има да й се прави с оферта, която може да послужи за пазарлък.
Това, за което аз бих се "хванал" в обявата е, че не е предоставен VIN. Поискайте го и ще опитам да намеря дигиталната й сервизна история (малък е шанса, предвид че е swiss).
Има и негативни мнения (линк 1, линк 2) за автокъщата, но това не е водещо... за коя ли няма.
Иначе, какво бих гледал - ръжда, удари по каросерията (съвпадат ли детайлите, всички с еднакъв цвят и лак ли са), ел багажника дали работи!, всички други ел. модули. Запалване (хубаво е да сте двама човека) да се слуша за странни звуци по време на запалване и след това. Пълен ляв, пълен десен. Превключване на скорости. В коша - наличие на течове. По възможност, с инструмент за диагностика - дали показва грешки, кога последно са изтривани грешки.
След това, ако я харесам, бих я закарал в Еуратек на преглед и тест (около 100лв, изисква се запазване на час) - ще дадат репорт какво има да й се прави с оферта, която може да послужи за пазарлък.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Ако разреши търгаша да я водиш.
-
Psiderov
Странно ниска цена някой ходил ли е да я гледа :?
-
radko87
Чак пък ниска. Колата е на почти 10 години, 180к, ръчка дизел и при т'ва с обикновени фарове. Аз бих се насочил към VRS-a
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
На 90% е била служебна.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
На мен ми изглежда добра сделка. Минус е, че е обслужвана на 30К, ама така са служебните. Моята също е от Швейцария и също е била служебна. От както я взех съм врътнал ~80К вече - пушка от всякъде. Ако се оглеждах за кола - бих я отнесъл тази със сигурност.