Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Проблема е решен
Благодаря на всички за съветите и най-вече на xtoni, че се отзова.
При смяна на филтър купе "майстора" е дръпнал една букса от модула (чейнджера), който се намира в жабката и ме вкара в невиждан филм.
todor87, верно ли му е дръпнал оптиката? Страшен талант
Принципно в 90% от случаите намирам откачен или счупен амортисьора за мекият ход на жабката след смяна на филтри при "моя майстор". Но това да изкараш оптика при смяна на филтър е топ изпълнение
Колеги имам проблем като цяло със звука.Колата е О3 2017 VRS.Мултимедията работи показва всичко но имам проблем със звука на радиото и не само.Не иска да се усили.Показва ми това съобщение"настройките на звука са отново достъпни след края на телефонния разговор,съобщениетоили паркирането"Изтрил съм всички профили върнал съм заводски настройки на диагностика нищо не открива.Ще съм благодарен ако някой може да помогне.
battenko написа: 11.03.2024, 20:36:42
как се справи с проблема
Е как по-подробно ? Сваляш жабката, навеждаш се на челна стойка.
Светваш с телефона и гледаш как някоя букса виси.
Ако ти си без кантон и си с Колумбус и няма звук,проблема вече е крайно стъпало и се подменя.