Здравейте, сигурно вече е писано, но ако може да ми каже има ли впечатление от монтирането на газова уредба на SUperb 3.6 fsi 2011-2012, газов инжекцион за директно впръскване или с течна фаза? Знам че тези двигатели ще кажете че не стават ама все пак...Евентуално и къде може да се монтира при правилния човек.
Благодаря
ВЪпрос за газ на Superb 3.6
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
staza
-
tralalan
- Гараж: SuperB 3.6FSI/SuperB1.9TDI(131)
Ако си имаш доверие на автомобила, поддържаш го редовно и качествено(не да мин слагаш лонг лайф и да го сменяш на 30к), не виждам проблем да се монтира газ. Имай в предвид че ще годи 80%(70) газ, 20%(30)бенц. Аз самият отдавна се каня, но ми идва далеч. Имам препоръки за RS Gas в София, говорил съм и с Чорбаджията, човекът ме увери че става, защото е правил вече същият мотор. Но ми идва далеч. Имай в предвид, че след монтажа ще трябва да ходиш поне 3до5 пъти за донастройка. Ако ще минаваш 20+хиляди на година, според мен ОК, но за 10 000 км на година не си заслужава. При смесен разход 10/100... С тази цена на бензина.... Ми на година разходът не е повече от на ауди а6 3.0 240 кс.
3.6FSI 4x4
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Има доста висок клас системи вече, при които разхода на бензин вече е минимален, говорим за до 10%, а при някои мотори е възможна работа изцяло на газ. Така, че ако въртиш достатъчно км слагай без да се замисляш.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Точно това четох напоследък и аз. Разходът на бензин е минимален вече, по спомен за шест цилиндъра системата излизаше около 3 500 лв.skodko написа: 13.03.2023, 23:28:38 Има доста висок клас системи вече, при които разхода на бензин вече е минимален, говорим за до 10%, а при някои мотори е възможна работа изцяло на газ. Така, че ако въртиш достатъчно км слагай без да се замисляш.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
BatZlati 73
Колега, монтирахте ли АГУ? Доволен ли сте?
Ще Ви бъда благодарен да знам мнението Ви.
Поздрави!
Ще Ви бъда благодарен да знам мнението Ви.
Поздрави!