Увеличава се сама силата на звука на мултимедията при газ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
boyan_bozhilov
- Гараж: О3, 12.2015, 2.0 TDI, 4x4 комби
Идеи какво може да причинява увеличаване на силата на звука на мултимедията оригинална Болеро при натискане на газта? На борд компютъра не показва смяна на нивото на звука, но го прави със сигурност.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
При натискане на газта на място или при увеличаване на скоростта? Ако е второто - настройва се от медията.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Макар, че не съм с Болеро, при мен го има на Октавията. Функцията се казва GALA /поне в моята медия така е кръстена/. На практика подаваш газ и увеличаваш скоростта. Регулира се от 1 до 9 или OFF. Mного е вероятно и при теб да е така но трябва да влезеш и разгледаш дали го има в менюто. Аз съм я изключил, защото по усилването на музиката жената познава, че карам с по-висока скорост.
А иначе казано, оригиналната музика си говори с компа на колата през кан шина и по този начин става и връзката със скоростомера.
А иначе казано, оригиналната музика си говори с компа на колата през кан шина и по този начин става и връзката със скоростомера.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @boyan_bozhilov - Това е "Feature" а не "Bug"
Приема се, че при по-бързо Шофиране, околните шумове се увеличават и автоматично се увеличава звука, за да продължиш да слушаш без да се напрягаш. Мен ме дразни. Както Колегите са ТИ казали, изключва се някъде от настройките на музикалната система.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
boyan_bozhilov
- Гараж: О3, 12.2015, 2.0 TDI, 4x4 комби
Второто е даjoro_kem написа: 19.01.2023, 19:32:47 При натискане на газта на място или при увеличаване на скоростта? Ако е второто - настройва се от медията.