колеги и колежки!
1. Продавам дерегистрирана(катастрофирала) шкода superb цяла за части, а именно:
- Първа регистрация 10.11.2016г - Италия, 2.0 TDI CRLB EA288 150к.с, автоматична скоростна кутия DSG6, Ambition оборудване. Версия без AdBlue. Тъмно сив металик.
- На ~280км., VIN TMBJH7NP1H7036701.
- Размер на джантите 17ки - ет,офсет не ги помня на изуст.
- Цена: 7000 евро, за съфорумци отстъпка от 500 евро.
- Колата се намира в Банкя.
- - Не е пушено в колата.
- - GPS система (навигация).
- - Мултимедия - Amundsen голямата 8инча (мисля, че се води MIB2).
- - Заден парктроник.
- - Темпомат с ограничител на скоростта и ACC(автоматично регулиране на дистанцията).
- - Система за контрол на дистанцията.
- - Асистент за лентата на движение.
- - Автоматични спирачки при опасност - предна и задна опасност.
- - В менюто има опция за нагласяне на седалката според това кое ключе се ползва. Не съм го ползвал, защото съм единствен шофьор.
- - Go/Leave home светлини.
- - динамични(завиващи) фарове, саморегулиращи, "ъгъл" халогени.
- - Асистент за "наблюдение на мъртвия ъгъл" - сляпа точка.
- - Ахроматични огледала - средното и страничните.
- - Фабрично затъмнени задни стъкла.
- - Асистент за потегляне по наклон.
- - Разпознаване на пътни знаци.
- - Разпознаване при умора - струва ми се лека измислица.
- - Контрол за налягане на гумите.
- - Ел. шофьорска седалка, пасажерската е ръчка.
- - Автоматични чистачки - сензор за дъжд.
- - Хромирани лайсни + рейлинг греди.
- - Автоматични дълги светлини.
- - Ел. огледала, ел стъкла, прибиране на огледата при заключване.
- - Мултифункционален волан.
- - Хладилна жабка и хладилен подлакътник.
- - Ксенонови фарове с LED дневни и мигли(stripes).
- - Имобилайзер слаган от Авилтел.
- - Front Assist - ще да е някое от изброените.
- - предното стъкло има една "шупличка" и следа от камъче.
- - фаровете като светят се забелязват едни точици като прашинки отвътре.
- - дясна лява врата има дразкотина, която беше заведена като щета и готово възлагателно, но не можах да я отстраня поради стеклите се обстоятелства.
- - Има снимки с предходна дата.
- - никога не ми е харчила масло.
- - Маслото на двигателят е сменяно на всеки ~10к км в ЕТ Дружба, при приятел с гаражен сервиз и последно при Спасов гараж - като там освен маслото се смени и картера с OEM.
- - Единствено в ЕТ е сменяно с тяхно масло, другите само рапица от мастър Цецо.
- - Маслото на скоростите е сменяно в ЕТ Дружба със спазен интервален цикъл от 60к км.
- - Дискове и накладки са купувани от мастър Цецо и са сменявани при LittlePaintWorkshop, като там се пуснах с оцветяване на апаратите. Тогава реших да ми направят комбо с боядисване на преден капак, предна броня и леки козметични дразкотини.
- - Аз съм втори собственик в БГ, а ангренажът е сменяван от предходният, но не мога да го докажа, така и не намерих фактурата му издадена от ЕТ, предполагам, че ако се направи проверка в ЕТ ще лъсне.
- - Водната помпа е сменявана с подобрената версия(тази без старите бъгове).
- - Сменена въздушна възглавница на воланът от ЕТ - акция.
- - Акумулаторът е АГМ, купуван от Цецо и проверен на колата от съответните представители за заверка на гаранцията.
- - Колата е карана с тапицерия(калъфи) за седалки, които предпочитам да запазя, едва ли някой ще ги иска
.
- - Последната смяна на масло двг е настъпила на 278к км 1ви декември 2025, а на скоростите 1ви октомври 2025.
- - Гаражна.
- - Зареждал съм дизел само в Еко.
- - Ползвам Fuelio приложение и мога да покажа детайлно воденият лог и разход при интерес, на живо.
5. Прикачам снимки, клипченца и фактури тук: https://delux.dscloud.me/s/9gpcn2rSANQZt8x
или QR code:

6. Ако имате въпроси или изпускам нещо, което ви интересува пишете на лично или тел:
- нула осем9 пет6 три пет4 5нула
- вайбър.
- след 20:30 би ми било неудобно да разговарям. Моля уважавайте личното пространство.
Поздрави!