Колеги наистина вече не знам какво се случва. Миналата година закупих супърб 3 2018 2.0 дизел 190 коня и всичко беше наред до края на годината. За последните 21000 км 3 пъти е влизала за сериозни ремонти и утре влиза за 4ти.
Искам да знам само при мен ли се чупи много черният кошмар. Ясно ми е че е на късмет ама вече почва да ми писва.
Вие какви ремонти сте правили ?
Ремонти
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Andromeda97
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Ремонти
На колко км е колата? Наблюденията ми са, че при автомобил с пробег почват да се чупят вече ремонтирани неща. Което е оригинално - държи, което е сменяно - пак е за смяна. Обяснявам си го с некачествен ( възможно най - евтин) ремонт и части.
-
Andromeda97
Ремонти
Ами на 286к км е и не е правен компромис с частите нито с труда
- ЦецоNOL
- Гараж: ***
- Обратна връзка:
Ремонти
Няма да е зле да кажете какво е правено по колата при тия влизания?
Да не се окажат регулярни обслужвания , закъснели с времето ?
Сега пак ще влиза и пак не се споменава за какво?
Малко ЕЖК ми идва тая тема с чупенето?
Да не се окажат регулярни обслужвания , закъснели с времето ?
Сега пак ще влиза и пак не се споменава за какво?
Малко ЕЖК ми идва тая тема с чупенето?

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Mirko
- Гараж: Шкода Октавия 2006
- Обратна връзка:
Ремонти
То и при мойта откакто я имам не се пестят пари за ремонти, ама ако предния собственик е бил свиня ще си влиза! Другото за една година са и навъртяни 21к километра колко да са били сериозни тия ремонти като и е оставало време да се кара
-
pepi
- Гараж: Octavia
Ремонти
Именно! В момента го ям тоя с друга кола. За това не разбирам хората, които купуват кола на 200К с намерение тепърва да я карат. За мен една кола е кола до 200. Ама тя била нова - на 5 г., ама насрана от каране. Било кола ... От там нататък идва ваденето и като стане на 300+ съвсем никой не иска да я купи...baijoro написа: 06.07.2026, 17:33:05 На колко км е колата? Наблюденията ми са, че при автомобил с пробег почват да се чупят вече ремонтирани неща. Което е оригинално - държи, което е сменяно - пак е за смяна. Обяснявам си го с некачествен ( възможно най - евтин) ремонт и части.
-
Andromeda97
Ремонти
Глава, кулер и турбо