Поне година гледах обяви и нищо не излизаше, а не ми се вкарваше пак кола от чужбина, която не съм карал преди да купя. Изведнъж преди месец излезе много хубав Артеон, на чудесна цена при това се продаваше от Аутотехника. Много ме кефят тези коли, но заради липсата на големи мотори се въздържах. Качихме се цялото семейство в шкодата и газ към София. Видяхме, повозихме се и капарирахме същия ден.
Интериора е супер, горе-долу седем пъти и половина по-приятна вътре от корееца. Отвън изглежда страхотно. Просторна, тиха, голям багажник и добро оборудване и 2.0 литра бензин. До болка познат мотор, който няма да звучи като шестцилиндровите алтернативи, но вървежа е гарантиран.
След няколко дена каране съм с много добри впечатления. Вози стегнато, автомата е много плавен и на светлинни години от този в октавията ми. Честно казано, колата въобще не предразполага да й се дава газ, може би защото е голяма и не съм й свикнал още. Въпреки това, няма да остане сток и много скоро започвам с подобренията.
П.С : Ръждивка си остава в семейството да се кара из града.

Много ме кефи като погледна в огледалото да виждам уширените задни калници, все едно карам някой звяр на задно )))

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)