Отидох с голям интерес да видя модела им 7Х,който е SUV.
Тааа,влизам аз вътре,те колите отвън(Божинка,ти ли си
Имаше хора в нея и я човъркаха нещо из вътре,викам,нека гледат,ще изчакам имам време.До 7Х обаче видях новия им модел 7GT.
Питах дилура,може ли да го разгледам,докато се освободи 7Х?Да вика,отивай,отворен е,вчера го докараха.Колата е със същите показатели като на 7Х(активно въздушно,800в.архитектура,100кв/ч батерия,ел.врАти и всякви други глезотии с 2 думи...няма-няма))
само,че облечено в комби или модерното Shooting break.
Сезам отвори се с копчето и.....ми падна ченето
Бяла кожа,ама кожа истинска,перфорирана,на допир като коприна.Сядам вътре,седалката,мека,като фотьойл,но с добре изразени страници за да те обгърне.2 3 клика за настройки на волан(електрически е) седалка и.......заспа.Рядко успявам да си наглася седалката толкова бързо,дори на по скъпи коли.Вътре всичко много добре пипнато,меки материали,алкантара на тавана,прави шевове.
Е,долната част на вратата е твърда пластмаса и не се събира 1.5л. шише с вода
Софта е бърз,няма лаг,подреден тип Тесла.
4 позиции на вдигане и сваляне на колата,багажника не е кой знае какво,на задния ред седалки обаче мястото е тип Супърб,но,са къси и ниски и коленете са ти малко вирнати.
20 мин. си седях в него да си го човъркам разглеждам менюта едно друго и т.н.т
Колата много ме впечатли!
Цената е около 62к евро най високото ниво на оборудване.За това,което получаваш,мисля,че цената е справедлива.
Само за справка,имам оферта за Айоник 5 оборудван на макс и N line пакет за 59800 евро
Чесно казано,толкова ми беше удобно вътре,че не ми се слизаше.
Дойде ред и на 7Х да разгледам,вътре е същото с малки разлики и там ми падна ченето,не за друго ами не можах да си обясня,защо по дяволите не можах да се наместя в тоя SUV 10мин.Какво ли не човърках,седалки,волан,наклони височини,не и не.След 10мин.борба докде една кака и учтиво ме помоли да сляза за да я измести на зарядната станция и стова опита ми приключи.
Може би ще отида пак,но нека свърши еуфорията по марката и да отворят самостоятелния шоурум,който строят в момента.
Колата определено си заслужава.