@niki4BG,
@The Hooligan,
Много благодаря за милите думи!
Сигурно пак ще пиша, че в момента няма да се сетя всичко , но като цяло:
Относно посещаемостта:
Събрахме се (общо коли които дойдоха , някой само за 2-3 часа, други за пистата и тн)- ОБЩО БЯХМЕ 91 автомобила.
13 от тях бяха други марки.(не броя Пежака и още една на пистата- те не са писани)
Което значи, че сме били 78 Шкоди.
Като бройка, това е най-много като чисто число. 2019 бяхме 87 автомобила с 11 автомобила от други марки- 76 Шкоди бяхме тогава.
И като хора и като все повече присъствие на деца се видя, че сме доста и вече трябва да се мисли за още 2-3 големи шатри.
Другото е ясно: Каквата и организация да има- хората правят събитието.
Отново, много веселба, закачки, смях и истории.
@peyopetrishki как така не е писал КРИТИКА, че много викам още, не знам!
Иначе:
Поляната- Ивчо малко я подцени (предвид големите дъждове и времето което мина спрямо събирането на Университет Габрово), просто нямаха физическата възможност с Никола за 3-4 часа да я направят стадион, а все ми обещава:
Ивчо ми вика: догодина....стадион ще направя, а Иван от Разград му отговаря: Знаем ги твоите стадиони, като легна в тревата и не могат ме намерят!
Иначе, отново Ванката доста изнесе по време на Събора. Добре, че идва с парти-бус.
Догодина съм се разбрал с фирма, която ще окоси цялата поляна и трябва да е като стадион, да видим .
Всичко мина много добре, пистата на мен ми хареса в този формат.
Едва ли някой идва за купа, за да правим класове.
Така беше супер, защото всеки кара толкова, колкото може, а не да се пусне само 1 път, да падне примерно и после да чака 2 часа да се пуска свободно.
Хем и си правехме и експерименти - летящ и тн.......
За стрелбата се извиних на колегите, но при пристигането на пистата " Алфа-Метал" ме уведомиха, че не им доставили патроните и нямало да има стрелби.
След началото на пистата се обадиха и казаха, че можело да намерят по около 200 патрона за пистолет и калашник и айде пак наново събирай хората.
Иначе, часовете по традиция се спазваха (чат-пат), децата бяха най-надъхани. Догодина игра за тях, обмислям и СЕМЕЙНА да е, така децата щя накарат и възрастните да играят
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
и награди.
Но, тези неща се се изговорят и обмислят ако направим Есенна Среща (да не ни затворят пак) на Общото Събрание.
@Škoda 130LRh, прибрах си резаците и стяжките.
Благодаря на всички замесени в организацията и помагащи това събитие отново да се състои и да съберем толкова много хора на едно място за почти 3 дни.
Да не почвам да ги изреждам, те си знаят, да не взема без да искам да изтърва някого.
Ето и 2 резултата от игрите:
Таблата отново беше оспорвана. За 2ра година, организатора на таблата -
@Morkova не може да хване ръка. Бая съкрушен беше от загубата от
@Баш Майстора.
Дойде да мята топки, направи очила 0-0 (НУЛА) и си замина и от там:
На въжето: Отбор Континентал не успя да си защити първото място от миналата година. Извинявам се на
@SilverBullet за което- догодина ще ги шием.
Вкарах им подводница в отбора:
@andreev, бая корав, ама още обувките му бяха на Зимна Среща, те отдолу за пързаляне.
Денис нямаше отбор и влезе на моето място, но той нямаше никаква вина за загубата от Кокошките .
Догодина, подготвя Яни обувки с грайфер и ще ги шием:
Това е за сега, като се сетя после пак ще пиша.
П.С: Забравих,
@YYakovliev видя мечка в Червена Локва, но не се разбра....кой се е изплашил. Мечката от брадата на Явор или Явор и кучето от мечката........ Тази година на пистата само снимаше, но догодина ще бъде доста деен ми се струва в гонките.