Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
ЦецоNOL

Škoda Racer

Гараж: 089 911 69 69
Обратна връзка:

Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика

Мнение от ЦецоNOL »

Привет на всички!

Моля тук да споделите Вашите впечатления и препоръки!

След като Стопаджийският Уикенд😂 завърши успешно, да кажа две думи.

Както винаги Супер Събор
Както винаги Супер организация
Както винаги Хората ТОП
Един вид семейно ориентиран събор.

Тъй като бях бесен Стопаджия искам да благодаря на

@andreev, за транспорта до и от Събора.
@coverdale, за развозването
@YYakovliev, за развозване #2
@SilverBullet, за развозване #3
@Kaloyan_vRS, за организацията да ми прибере Покойника и да организира утре да го почват.
За това, че ми даде да пребия Баварката.
@todor87, за Гастроном #1
@BlackPearl, на Тати, че не ме остави капо и ще имам нещо да ми напомня всеки път какво прмеждие и преживяване беше тоя Събор.

Изображение
Последно промяна от ЦецоNOL на 04.07.2021, 21:00:47, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

ЦецоNOL, Пак ли ве Цецо [smilie=pardon.gif] Ма ти наистина си бил от най-бавните пак ;) Айде дано я оправиш!
Последно промяна от zar на 04.07.2021, 20:53:30, променено общо 1 път.
Dieselgate Team member
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Гараж: Ex О1 TDI 4х4

Мнение от Пешо - Щангата »

Супер си прекарахме уикенда, нямам забележки, всичко беше 6 браво
Аватар
ЦецоNOL

Škoda Racer

Гараж: 089 911 69 69
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

zar написа: 04.07.2021, 20:47:03 Ма ти наистина си бил от най-бавните пак
Бъркаш……
Не от най-бавните , а най-бавният карък, направо спреляк😞😞😞
Изображение
Аватар
niki4BG

Škoda Фен²

Гараж: В процес на търсене... LOADING

Мнение от niki4BG »

Айде и от мен някой ред [smilie=sarcastic.gif] .
6-ти национален Шкода събор. Присъствам на 2-ри пореден. Каквото и да кажа би било малко! Та така, най - вече хората правят едно събитие ценено и очаквано с нетърпение всяка следваща година. Усмивки, забавления, наздравици, хубави компании, бъзици и смях са нещата, които смело мога да кажа че липсват в забързаното ежедневие в което живеем, но не и на поляната. Един уикенд, който лично на мен, подейства така зареждащо и емоционално, дори повече от миналата година. За това всяка следваща година е по - успешна. Но тя не би могла да бъде такава без хората. Сърдечни поздрави на всички, които взеха участие и се включиха в таз годишното издание на събора. Бъдете здрави!

Относно самия събор.
1. Организацията - високо ниво, което води след себе си до целия успех на събитието. Най - важното - спомогна за усмивките на всички!
2. Самия събор - прекрасно структорирани събития, които да направят ежедневието разнообразно и очаквано!
3. Хората - БЕЗ риск да се повторя - страхотни!

Една снимка от многото, но смятам, че носи символика!

Изображение

Човекът на снимката - Искрен или / @BlackPearl / Виждате го в обичайната за него поза - спортна, надъхана, устремена. САМ в автомобила, но не и в живота, с прекрасно семейство и толкова приятели. Та, защо публикувам снимката? Защото първата снимка е тази? Защото смятам, че човека събрал такава маса хора, които си тръгнаха с усмивка заслужава повече от уважение. Организира събитие, за което се говори до следващото подобно. Нае се с дейности, които изискват време, които изискват отношение. Вместо спокойно да покара, той изчака да преминат всички по пистата, наблюдава уменията на всеки и с право "критикува". След, като всички желаещи разтриха гуми, дойде и неговото време. Чинно разгря гумите, подготви автомобила и показа майсторство. Вечерта - отново не седна спокойно да изпие ракията си, движеше игрити, интересуваше се за отделните компании - как са, междувременно разказа и някоя друга забавна история. Това си е той - ОРГАНИЗАТОРА - ИСКРЕН, не случайно играе, като вратар - за да се движат полевите правилно някой трябва да ги наблюдава и подвиква - на тези "ЧЕРШАФИ" :D . Поздрави на него и всички спомогнали го в това начинание!

Aко могат да се сметне за забележка слдващия ред, нека е така:
1. Пичуе, май ще трябва да се коси повече. Поляна започва да не стига, а колите се множат :D

Та, така от мен! Кратка ретроспекция на един ПРЕКРАСЕН СЪБОР с ПРЕКРАСНИ ХОРА!
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
Аватар
Stefanov

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift

Мнение от Stefanov »

Страхотен събор се получи. Поздравления за всички дошли.
А някой знаели бройката на автомобилите на поляната? Като че ли бяхме доста. Поздравления и за Организаторите на този събор чудесни сте.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Ами, какво да кажа след това, което написа Ники по-горе! Всичко, което е видял и усетил е така и именно тези неща и хора правят този прекрасен форум.
Аз, лично искам да благодаря на всички, които успяха да присъстват! Както всеки път, така и този се чувствах, като на събитие със семейство и роднини. И за пореден път се убеждавам, че времето не стига да се видя и полафя достатъчно с всеки. Затова пък нямам търпение за следващото събитие, където отново ще бъдем заедно.
Благодаря Ви, големи сте!
niki4BG написа: 04.07.2021, 22:26:20 Това си е той - ОРГАНИЗАТОРА - ИСКРЕН
Точно това си мислех и аз тези дни, наблюдавайки процеса. Въпреки всички, които допринасят с нещо за да се случват тези събори, има един човек, който е движещата сила. Той е човекът, който влага най-много енергия, нерви и време за да се случат нещата така, както той ги вижда и то без компромис.
Благодаря ти Ися!
Другия път, ще ти пусна на Междене [smilie=kiss3.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4

Мнение от uboy »

@Stefanov, тати ще се включи по някое време със статистика както всяка година, но със сигурност бяхме много.
Събора беше страхотен. До последно аз нямаше да успея да присъствам, но плановете ми се врътнаха и в последния момент и се заковах на събора.
Беше шеметна седмица. С Никола седяхме до тъмно понеделника за да поокосим поляната и пак не успяхме да смогнем на 100 процента. За другата година ако я подхржат както уж са обещали за събора ще я направя като стадион :).
Организацията си беше топ и както винаги летвата се вдига все повече и повече. Изкарах 3 страхтни дни с много приятели! Критика нямам. Просто нямам търпение да дойде следващия събор..
Е това е истинска НАЦИОНАЛНА СРЕЩА!
Очаквайте скоро и клип както всяка година
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Мнение от deniz8912 »

Всичко беше ТОП както винаги. Всички замесени в организацията адмирации [smilie=thank_you2.gif] Пожелавам си бързо да дойде следващия събор браво
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

@niki4BG, @The Hooligan,
Много благодаря за милите думи! [smilie=kiss3.gif]

Сигурно пак ще пиша, че в момента няма да се сетя всичко , но като цяло:
Относно посещаемостта:
Събрахме се (общо коли които дойдоха , някой само за 2-3 часа, други за пистата и тн)- ОБЩО БЯХМЕ 91 автомобила.
13 от тях бяха други марки.(не броя Пежака и още една на пистата- те не са писани)
Което значи, че сме били 78 Шкоди.
Като бройка, това е най-много като чисто число. 2019 бяхме 87 автомобила с 11 автомобила от други марки- 76 Шкоди бяхме тогава.
И като хора и като все повече присъствие на деца се видя, че сме доста и вече трябва да се мисли за още 2-3 големи шатри.
Другото е ясно: Каквата и организация да има- хората правят събитието.
Отново, много веселба, закачки, смях и истории.
@peyopetrishki как така не е писал КРИТИКА, че много викам още, не знам! [smilie=sarcastic.gif]

Иначе:
Поляната- Ивчо малко я подцени (предвид големите дъждове и времето което мина спрямо събирането на Университет Габрово), просто нямаха физическата възможност с Никола за 3-4 часа да я направят стадион, а все ми обещава:
Ивчо ми вика: догодина....стадион ще направя, а Иван от Разград му отговаря: Знаем ги твоите стадиони, като легна в тревата и не могат ме намерят! [smilie=sarcastic.gif]
Иначе, отново Ванката доста изнесе по време на Събора. Добре, че идва с парти-бус.
Догодина съм се разбрал с фирма, която ще окоси цялата поляна и трябва да е като стадион, да видим .
Всичко мина много добре, пистата на мен ми хареса в този формат.
Едва ли някой идва за купа, за да правим класове.
Така беше супер, защото всеки кара толкова, колкото може, а не да се пусне само 1 път, да падне примерно и после да чака 2 часа да се пуска свободно.
Хем и си правехме и експерименти - летящ и тн.......
За стрелбата се извиних на колегите, но при пристигането на пистата " Алфа-Метал" ме уведомиха, че не им доставили патроните и нямало да има стрелби.
След началото на пистата се обадиха и казаха, че можело да намерят по около 200 патрона за пистолет и калашник и айде пак наново събирай хората.
Иначе, часовете по традиция се спазваха (чат-пат), децата бяха най-надъхани. Догодина игра за тях, обмислям и СЕМЕЙНА да е, така децата щя накарат и възрастните да играят [smilie=sarcastic.gif] и награди.
Но, тези неща се се изговорят и обмислят ако направим Есенна Среща (да не ни затворят пак) на Общото Събрание.
@Škoda 130LRh, прибрах си резаците и стяжките.
Благодаря на всички замесени в организацията и помагащи това събитие отново да се състои и да съберем толкова много хора на едно място за почти 3 дни.
Да не почвам да ги изреждам, те си знаят, да не взема без да искам да изтърва някого.

Ето и 2 резултата от игрите:
Таблата отново беше оспорвана. За 2ра година, организатора на таблата - @Morkova не може да хване ръка. Бая съкрушен беше от загубата от @Баш Майстора.
Дойде да мята топки, направи очила 0-0 (НУЛА) и си замина и от там:
Изображение

На въжето: Отбор Континентал не успя да си защити първото място от миналата година. Извинявам се на @SilverBullet за което- догодина ще ги шием.
Вкарах им подводница в отбора: @andreev, бая корав, ама още обувките му бяха на Зимна Среща, те отдолу за пързаляне.
Денис нямаше отбор и влезе на моето място, но той нямаше никаква вина за загубата от Кокошките .
Догодина, подготвя Яни обувки с грайфер и ще ги шием:
Изображение

Това е за сега, като се сетя после пак ще пиша.
П.С: Забравих, @YYakovliev видя мечка в Червена Локва, но не се разбра....кой се е изплашил. Мечката от брадата на Явор или Явор и кучето от мечката........ Тази година на пистата само снимаше, но догодина ще бъде доста деен ми се струва в гонките.
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Страхотно се получи. Нямам какво да кажа, освен Благодаря за страхотното изкарване!

Първо на Исята и всички бъхтали по организацията.
И второ на всички присъствали!

Евалата! [smilie=kiss3.gif]
Бееееее.....
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Събрахме сума от 610 + после бат Радо (Аутокомплекс РС) пак не разбрал, прибави още 20лв.
Изображение
630лв. дарихме на Акция "Детски кът на Соколски манастир" .
Догодина се надяваме да има още по-голяма детска площадка, пейки, масички, къщички за книги, люлки, пързалки и катерушки.
Освен, че старите ще се реновират, изрисуват, ще има и нови. Преди нашето дарение, плановете бяха за това, а след него не се знае, дали няма да се добави още нещо:
Изображение
Ще видим какво ще стане.

А, забравих да кажа:
Най-добрата ми инвестиция от 28лева..... 2ри Събор децата направо ми пръснаха дюшека- шезлонг. Голяма игра беше, голямо скачане!
Изображение
Изображение
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ludicrous

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Да драсна и аз някой ред. Събора топ, нямам какво други да добавя. Огромни благодарности на Тати за всичко, без него това събитие няма да е същото. Стягай се тати@BlackPearl, догодина на въжето [smilie=kiss3.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
intense

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

Поздравления за организацията. Отново всичко беше на ниво. Радвам се, че успяхме да се класираме в последния момент [smilie=yahoo.gif]
И на жена ми и на малката много им хареса браво
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, 7DSG, 4x4, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Едно време в гимназията се събирахме с огромни компании тогавашни приятели, обикаляхме из природата, забавлявахме се, вършехме глупости. С времето компанията изчезна, емоцията от тези събирания се забрави с възрастта. Тези две нощувки на събора ми върнаха спомените от миналото и изпитах отново какво е да си сред приятни хора, насред уникална природа. Зарадвах се, че отново може да се изживее емоцията на тези младежки години, по много сходен начин. Ето това е да се заредиш с енергия и да си отвориш чакрите, да спреш да мислиш за еднообразното натоварено ежедневие и да се отпуснеш. Това е най-ценното, което аз извлякох от Национален Събор 2021.

За самото събитие мога да пиша само суперлативи. Да започнем от организацията и главните потрудили се (много) тя да е безупречна - @BlackPearl, @Никола Иванов, @PRO, @The Hooligan, @Morkova и всички останали - голямо евала! Програмата перфектно допълваше мястото и типа събиране, не беше натрапчива и чудесно разнообразяваше и се вписваше в цялостното преживяване. Който не е организирал нещо с повече от 10 човека, не знае колко усилия, нерви, време и отдаденост са нужни, всичко да е като хората. И винаги, поне от моя опит, сред голяма група от хора има мрънкащи, недоволни от нещо, които не си дават много много сметка, какво коства на организаторите да организират... А тук говорим за събитие с огромен брой участници и автомобили. Втората вечер нямаше вече място за коли почти, толкова беше пълно навсякъде. Като се започне от нощувките, през програмата, през логистиката за осигуряване на средата (косене, шатри, консумативи, писти, стрелбища и т.н.), аз лично в момента не знам дали бих имал енергията да се захвана с организацията на нещо подобно, затова и ценя високо вложения труд. Казах му го на Искрен лично втората вечер - евала за всичко, мащабът е голям!

Хората, както написаха вече доста колеги - позитивни, земни, дошли да се забавляват, а не да се показват или да гонят някво его! Другото рядко срещано нещо е да липсва някой дразнител в голяма компания от хора, еми тука аз такъв не видях. Всички бяха открити, културни, помагаха си взаимно, чувстваше се сякаш всички се познават от дълго време. Като написах помагат, искам да благодаря специално на @Цецо75, който осигури на неподготвения мен - столове за семейството ми, маса и място до него, даде ми прибори, чинии, кутии в които да си слагам пържолите. Абе, погрижи се да имаме всичко, от което имахме нужда. @Никола Иванов пък ми споделяше скарата си и пособия за печене на месото.
[smilie=thank_you2.gif]

Едната вечер @The Hooligan ми разказа за колата си, гледахме я, показваше и обясняваше какво е правил. Уникален автомобил в най-истинския смисъл на думата. Суров, брутален, много гледан, с вкарани много усилия, време, мерак и детайли в него! Гледах и слушах с интерес. На другия ден даже имах възможност да се возя в него на пистата, Младен така засили на правата почти до края, че по едно време почнаха да включват защитни механизми за самосъхранение в мозъка ми. Емоцията беше голяма, представям си какво е усещането на двулентов път, щом от тая широка писта почна да ме хваща страх. Благодаря му за спомена и преживяването.

Нещо друго, което си струва да се отбележи е, че съборът осигурява перфектната среда за семейството и най-вече за децата. Такава игра на тая поляна падна и на дюшека на Искрен, че едвам вдигах малкия сутринта за закуска. Голям рев на тръгване от поляната, че е свършил събора, 1 час го успокоявахме, че следващата година ще дойдем пак. Забавленията, игрите и наградите за децата бяха супер.

Радвам се, че се запознах на живо и с @todor87, @SilverBullet, @zorozlatanov, @Архимандрит Дионисий и с доста други, на които не свързах името с ника във форума.

И последно една бонус история от Събора:

Разхождам си кучето из Балкана, ден първи, разучавам пътечките около Даскаловата Къща, където бяхме отседнали. Връщаме се с песа наобратно, тя върви на 20 метра зад мен. По едно време на 10 метра отстрани на пътеката чувам кършене и чупене на клони в короната на една череша. Чува се и едно съскане, все едно на голяма котка. Спирам се и почвам да гледам какво е туй нещо. Чупенето на клони продължава, короната се движи цялата, викам кво е това ве, котки ли се бият горе, какво се случва... В следващия момент се провисва един огромен космат гръб и до мене пада буквално една мечка, сравнително голяма (особено спрямо мен). Аз замръзвам в ступор, викам на кучето да замръзне и то. Следват най-дългите 10 секунди в живота ми, в които се гледаме с мечката и не мърдаме. След това животното се завъртя и в тръс изчезна в гората. Аз останах с горчивия привкус, че за първи път в живота ми се почувствах като плячка и си дадох сметка, че в някой ситуации си мислиш какво би направил, но когато ти се случи осъзнаваш, че сценарият е различен.

Изображение
Последно промяна от YYakovliev на 05.07.2021, 12:58:07, променено общо 2 пъти.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”