Само ще ви кажа,щото всичките тука сте сменяли ремъци на тди трето поколение,че датчиците за диференциалното изобщо не се налага да се свалят .
Помощ за покупка на Superb III Combi 190 TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не е така Митак
,ама не ми се спори.
Само ще ви кажа,щото всичките тука сте сменяли ремъци на тди трето поколение,че датчиците за диференциалното изобщо не се налага да се свалят .![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Само ще ви кажа,щото всичките тука сте сменяли ремъци на тди трето поколение,че датчиците за диференциалното изобщо не се налага да се свалят .
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Ами кажи го де, Сами, аз не съм сменял ремъци, разглабял съм други неща по други поводи.
Ама така пак вкарваш нотка за размисъл, ако не е свалян защо е счупен.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ама така пак вкарваш нотка за размисъл, ако не е свалян защо е счупен.
Günter Stg 1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
dimibo, Те на нашето поколение явно не са толкоз крехки, защото и аз моя съм го свалял, слагал без да знам, че трябва да го пазя. И си е ОК. А и в нашите мануали нищо не пише за такива неща. Пише за сондата, която е вътре във филтъра да се пази много, както и меката връзка да се шинира. Но за тоя датчик няма нищо, до колкото помня. Явно на новите е различно, макар че така на снимка изглежда подобни със старите.
Последно промяна от Цецо75 на 17.10.2020, 14:31:13, променено общо 1 път.
Бееееее.....
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
И аз не разбирам защо Радо не се включи по темата и да се изясни положението? ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
3-ма техници от Еуратек са ни лъгали в очите явно вчера пред ръководството. И 3-мата казаха че се свалят тези датчици при смяна на ангренаж!bega4kata написа: 17.10.2020, 14:12:56 Не е така Митак,ама не ми се спори.
Само ще ви кажа,щото всичките тука сте сменяли ремъци на тди трето поколение,че датчиците за диференциалното изобщо не се налага да се свалят .![]()
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Мани форумните майстори да се карат, ти сложи за утре сликовете
))...
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Ти специално @bega4kata, си ми помогнал толкоз, до колкото си извел слепеца на пешеходната и го оставил да пресече сам - такава помощ от никой не искам да получавам. Може занапред да си я спестяваш, ще е по-добре и за двама ни. Съжденията ти за ръчканата кола са толкова смешни и нелепи - само ще ти кажа, че имам профила на първия и единствен собственик, дето я е карал - възраст, професия , фирмата дето е работил, само не знам колко деца има. Отделно за историята на колата съм написал подробно от къде идва и каква е, имам я пред мене на книжка, проверих я и в Еуратек дали излиза такава. Историята на колата е проследена от преди 20 000 км. Гарантирам ти, че жената собственик, не е въртяла пергели или карала с 232 км/ч по аутобана 170 000км. за 3 години. Ако го е правила - евала и правя! Другото което ми е странно как по салона и отвън няма нито една драскотина или износено ако тя или някой друг са я ръчкали яката. Явно са я претапицирали и напудрили преди да я пуснат за продажба.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Другото което искам да ти кажа е, че ти в изненадващата ти нова роля на защитник на всички майстори, си този който най-много им вреди от цялата тема до момента. Защото преди да напиша какво е станало точно обратната песен пееше - ако мислеше, че е виновна колата и нейното състояние, щеше да го кажеш още тогава, а не да си правиш недомлъвки за причината, уж да не създаваш дразги? С кого ще създадеш дразги ми кажи като го кажеш това? Колата ли ще ти се разсърди? Няма никаква логика, като се върнеш няколко страници назад и видиш какво е писано. Ти много добре, както и всички техници вчера от Еуратек знаете причината за изгарянето на тоя датчик, както го написах в дългия пост, ама в стремежа ти да замазваш положението с глупости, правиш ситуацията още по-нелепа. До толкова ми е смешно, че ще се замисля дали да продължавам да пиша тука занапред, не че съм обиден, просто не обичам да си губя времето с разговори от 5-ти клас.
Другото което искам да ти кажа е, че ти в изненадващата ти нова роля на защитник на всички майстори, си този който най-много им вреди от цялата тема до момента. Защото преди да напиша какво е станало точно обратната песен пееше - ако мислеше, че е виновна колата и нейното състояние, щеше да го кажеш още тогава, а не да си правиш недомлъвки за причината, уж да не създаваш дразги? С кого ще създадеш дразги ми кажи като го кажеш това? Колата ли ще ти се разсърди? Няма никаква логика, като се върнеш няколко страници назад и видиш какво е писано. Ти много добре, както и всички техници вчера от Еуратек знаете причината за изгарянето на тоя датчик, както го написах в дългия пост, ама в стремежа ти да замазваш положението с глупости, правиш ситуацията още по-нелепа. До толкова ми е смешно, че ще се замисля дали да продължавам да пиша тука занапред, не че съм обиден, просто не обичам да си губя времето с разговори от 5-ти клас.
Последно промяна от YYakovliev на 17.10.2020, 15:19:19, променено общо 1 път.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Те от тука е проблема, едно лошо дете като мен или @ЦецоNOL и горката кола
Шегувам се, що им се палиш. Седи малко ще свикнеш, даже тука тона е мек, те така си говорели на живо - ние не сме ги разбирали. Не се впрягай, карай си колата със здраве. Коли са - трошат се. Аз за 53к км. съм с трети комплект задни дискове, защото си имаше фабричен проблем и да ти кажа баш в ЕТ ми обясниха първо как аз съм виновен, е... после друга песен пяха. Лично аз, също съм доволен от ЕТ. Върнаха ми всички пари и оправиха проблема.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Без да познавам никой от вписващите в темата, ще изразя мнение.
Според мен, никой не е виновен. Факт е, че колата не е от магазина и е нормално, да има някакво стареене на материалите и от там въпросното счупване на прословутите датчици. Убеден съм, че майстора направил обслужването, със сигурност не ги е счупил нарочно. Всики сме хора и е нормално да се допускат грешки. Кога работиш като механик, едва ли имаш възможност преди всеки ремонт, на различни марки и модели, да им изчиташ, менюали и сервизни акции. От мухата слон стана, па 20 страници хапки и дъвкания. Със здраве да си е ползва собственика и да продължава да го радва.
Според мен, никой не е виновен. Факт е, че колата не е от магазина и е нормално, да има някакво стареене на материалите и от там въпросното счупване на прословутите датчици. Убеден съм, че майстора направил обслужването, със сигурност не ги е счупил нарочно. Всики сме хора и е нормално да се допускат грешки. Кога работиш като механик, едва ли имаш възможност преди всеки ремонт, на различни марки и модели, да им изчиташ, менюали и сервизни акции. От мухата слон стана, па 20 страници хапки и дъвкания. Със здраве да си е ползва собственика и да продължава да го радва.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Колата когато си я купиш чисто нова,тогава може да си сигурен как е карана.
Засягаш се като малко дете.
Абе,как ще го счупи нарочно бе,и ще трябва да плаща.....майко,мила.
Колите са стари и препечени пластмаси и датчици,чупят се като се разглобява понякога.Ама все майстора е виновен.
Те за 3 години я смляли от каране,той си мисли,че перфектната кола си купил.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Спирам да пиша,казах каквото мисля.
Засягаш се като малко дете.
Абе,как ще го счупи нарочно бе,и ще трябва да плаща.....майко,мила.
Колите са стари и препечени пластмаси и датчици,чупят се като се разглобява понякога.Ама все майстора е виновен.
Те за 3 години я смляли от каране,той си мисли,че перфектната кола си купил.
Спирам да пиша,казах каквото мисля.
GUNTER SERVICE

- YYakovliev
Абе кой е казал, че някой е чупил нещо нарочно? Ти четеш ли кво пише човека над тебе или по диагонал караш? Аз ли съм луд, вече почвам да се чудя на коя планета съм.
Никой не е плащал - АЗ ПЛАЩАХ СИЧКО КАТО ПОП. И не съм се оплаквал от този факт. Напротив, бях забравил за случая след дългия пост.
Никой не е плащал - АЗ ПЛАЩАХ СИЧКО КАТО ПОП. И не съм се оплаквал от този факт. Напротив, бях забравил за случая след дългия пост.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Еми ще плащаш.като си си купил пръсната от каране кола.Бил сигурен за километрите
Няма как да си!
Няма как да си!
GUNTER SERVICE

- YYakovliev
Демек в Германия официалния сервиз лъже, че колата е била на 150 000 преди няколко месеца, последно като е влизала там? Ти си за освидетелстване. Добре тролиш иначе - давам ти оценка 6/10.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
YYakovliev, няма смисъл да му обръщаш внимание на мАстора.Той е най-великия и разбиращ...и на всичкото отгоре е масоняк дето си купува кола да седи завита и я изкарва за сбора само.Другия път ако можеш си купи нова кола само и само да избягваш подобни ситуации с подобни майстор
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
подкрепям! сума теми се превърнаха в искрено и лично, благодарение на подобни "писания". към бегачката: човекът си е купил кола според вкуса и възможностите си, какъв ти е проблема? мислиш, че ти си единствения, който е вадил нова кола от магазина? ами не си! нито твоята е най-арната! б@си и детската градина, все пак пълнолетни сме всички, нека се държим като такива!