![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Тази седмица ,ако е хубаво времето ,ще мерят
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Персонални данни за 0-100, 1/4 миля имам вече достатъчно. 100-200 имам 1 замерване, защото ми пуснаха куки последния път и трябваше да се прибирам. Тази седмица средата ще ходя за последни 100-200 контроли сток. @Rangel, е контузен в кръста, ако се оправи ще ходим заедно, но с него главно исках да сравним стоковите данни между двете коли, от колкото да има общо с ремапа. Така или иначе ако не се оправи той, с него можем да излезем по всяко време по нататък и да пуснем за неговата кола отсечки.peyopetrishki написа: 22.02.2021, 16:47:00 На мен ми е доста интересна промяната 100-200. Ти замери ли в крайна сметка?
YYakovliev написа: 22.02.2021, 15:32:49
Бавньооооооо![]()
Ся направо нема се траеш с тоз нечовешки торк, причиняващ гръбнакотрошацизъм![]()
1.Бавняра Антов ще припада лЕ?
2.Чакам отзиви как ще заработи маторят с Равенолчето

1. Тая суперчардже-ната Q7-ца вървяла много ве. Страх ме е. Ще застава де, няма къде да ходи.ЦецоNOL написа: 22.02.2021, 17:34:34 1.Бавняра Антов ще припада лЕ?
2.Чакам отзиви как ще заработи маторят с Равенолчето

Не, единственото което следва е полиране на фарове и халогени, слагане на регенериращо фолио и на двете и евентуално смяна на ксенона с OSRAM Night Breaker Laser - D3S (като последното ако мога да се въздържа да си дам парите за глупости - ще се опитам). Но за полиране и фолио го правя със сигурност и там приключва проект "бавнярски дизел".kograman написа: 22.02.2021, 16:52:29 @YYakovliev, тръгна по пързалката .. , следва филтър, кулер по-голямо турбо
Не, аз проблеми и дразнения с кутията нямам никакви. Докато не се появят такива, не я пипам.
За Теб влизам гол в Женската баня без уговорки

По препоръки на колеги по-напред в темата в Protint София.