Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Taratajki написа: 27.02.2021, 20:14:58
Ама аз не знам, какво го умувате тоя ремап
Аз лично "изчаквах" поради 2 причини:
1. Исках да свикна наистина с колата и как върви и тогава да си направя подарък и да се накефя. Все пак я имам от няколко месеца. Иначе щях да го приема за даденост с него и нямаше да ми донесе същата емоция резултата.
2. Отделно исках да съм сигурен, че съм изчистил всички технически проблеми от това, че колата е втора ръка и тогава да го люсна. Та малко по приоритети го играх с финансите.
BlackPearl написа: 27.02.2021, 20:48:43
Яковлиев, айде пак- със здраве да си я караш!
@YYakovliev, трябваше днес на магистралата 5 пъти да си замерил вече 100-200.
Ан тъй, надъхайте се малко!
Ей сега се надъхах. Слагам джантите(само гумите да дойдат), слагам ъпгрейднатия интейк и излизам за ниска седмица, да ги ударя и в класирането на РЕВОто . Нищо сигурно няма да стане, ама да видим .....
И след замерки и проверки с Рангел и компания, ей тъй ва искам после:
След вчерашното пътуване си мислех, че пак бих го направил скоро - много ми хареса като програма. Зароди ми се и една идея, която споделих и на бургаските ни форумни събратя, а именно да превърнем тоя обмен в традиция. Пътят е много, но не чак толкова че да се утрепеш и достатъчно да се накараш както трябва. Та идеята ми е някой ден да го направим същото, ама с повече коли от София и от другите градове, който иска да се пуска по магистралата и да се изсипем масово там.
BlackPearl написа: 27.02.2021, 21:57:12
Ей сега се надъхах. Слагам джантите(само гумите да дойдат), слагам ъпгрейднатия интейк и излизам за ниска седмица, да ги ударя и в класирането на РЕВОто . Нищо сигурно няма да стане, ама да видим .....
Мале, Искрен ще изкарва танковете.
Клиповете са адските, евала. Пускай после нови като замерваш.