Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
YYakovliev написа: 05.04.2021, 15:48:40
Карам сега и ще го наблюдавам.
Наблюдавай дали пукнатината ще продължи в някаква посока. Ако продължи - няма да чакаш до подновяването.
А в самата пукнатина майстора "налял" ли е нещо, каза ли ти? Или само люспата е поправил?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Значи може и да задържи. Ако не продължи в някаква посока може и да не бързаш със смяната. Самото стъкло как е в общи линии? С много точици ли е вече или не ти пречи толкова?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Като се влгедаш има и на други места точици. Не са забележими. Ще се сменя при всички положения, само да изкласи още няколко месеца. Ако тръгне, го сменям по-рано и тва е. Засега спирам да мисля по тоя казус.
Не знам за вас обаче мен нещото, което НАЙ-МНОГО ме дразни в тая магистрала (и не само) са тия камъни дето летят нон стоп от някой отпред. Положението особено около мантинелата е трагично с тоя чакъл навсякъде, който не се чисти никога и който влиза на платното. Иво ми каза че е сменял и той 2-3 пъти стъкло за кратък период от време (единия път като ми беше дал колата си да пробвам Ревото, дето се счупи за последно). Мен редовно като тръгна на път ме изплющява по някой камък. Сега като взех колата и тръгнах по Цариградско пак ми метнаха едно паве... Не виждам нови щети...
Пич, с тази пукнатина... Моли се да не те гепи чичко милиционер... Обработена/необработена няма значение, пукнатина като твоята не толерират. С най-добри чувства!
Ама и аз съм един умник, направо... Сега като свърших работа и взех една бира да изпия, ми се избистри мозъка. Щял съм да завеждам стъклото с новото каско, ама изпускам малката подробност, че те ще снимат колата с подновяването на застраховката. Та изводът е, че все пак ще се ходи с Васил, като ми дойде музата и ще завеждам по проформа от ЕТ тоя път и пак ще се додават едни пари, ама това е положението. Нищо де, не бях лепил стъкло до сега, и това направих да видя на практика какво се случва. Другия урок е задължително следващото каско с опция за ползване на официален сервиз.
Уручасахме убавия препекан. То не бяха аварийни режими, стъкла, стопове. Аз за това на моето грозно пате ни автомивка скоро, ни оправям дефекти по боята. Само при @JORDITO, като ходя ще я подмия.
@kras4o, не е толкова тежко положението. Имаш ли кола, кара ли се, такива неща според мен са нормални. Ако взема да се напрягам за всяко дребно нещо, по-добре да я завивам и да седи пред блока да не мърда. Отделно, че описвам всичко подробно - и добро и лошо. Тука е малко на принципа: "дърветата паднали ли са в гората, ако никой не ги е чул/видял"? Ако ме разбираш какво искам да кажа.
Ако се направи извадка след време, сигурно ще излезе, че мойта кола е най-чупещатата се и най-урочасана в България...
Докато колата е на линия, вози ме и ми доставя удоволствие от шофирането и си я взимам за 1-2 дена от някакви "процедури" - всичко е 6. Ако вземе да изгнива по някви сервизи с неясен край и бъдеще от ремонтите, тогава и моя ентусиазъм рЕзко ще спадне.
YYakovliev написа: 05.04.2021, 19:10:11
Имаш ли кола, кара ли се, такива неща според мен са нормални.
Кола е - прави се. Важото е да сме живи и здрави. Без да спамя много - от 1998 карам активно кола (сигурно имам над 700К зад гърба, споделям просто за преспективата от която говоря). До 2015 година бях спукал гума само веднъж (през 1998 с книжка на един месец) и то аз си бях абсолютно виновен защото минах през едно метално гребло което беше паднало на пътя съвсем съзнателно. Е през 2015 спуках гума два пъти и 3(три) !!! пъти спуках стъкло от камъчета. Като единият път спуках стъклото буквално 12 часа след като смених предното.........От тогава да чукна на дърво и да не дърпам дявола за опашката нямам такива инциденти, но идеята е че караш ли , случва се.......
Добре де аз не разбирам каква е драмата със смяната на това стъкло. Поне при мен сменял съм 3 стъкла винаги след оглед и възлагане от застрахователя процедурата е била една и съща.
Аз сам си избирам къде да ми сменят стъклото и със какво ( говорим за фирмите подменящи масово автомобилни стъкла "Кобра " примерно и др. ) Ако имат оригинално им казваш да ти сложат такова ако не се поръчва и слага. За което ти издават фактура и застрахователя ти я плаща или приспада от следващи вноски ако имаш такива.
Аз бих заложил на фирма занимаващ се с подмяна на автостъкла ежедневно, пред ЕураТек.
Това с официалния сервиз го проучи хубаво защото каското е 30% по скъпо и след 4 или 5 година на колата не получаваш оригинални части.
P.s Сменял съм и стъкло в Унгария. Пръснаха ми го на един обект. Звъннах на застрахователя в България и процедурата беше същата. Намерих една фирма в нета и след 2 часа дойде един пич с един пикап и го смени за час на полето. Пипаше като сърдечен хирург.
До @YYakovliev - Моето мнение за счупеното предно стъкло е, че трябваше да си заведеш щета и тези 70 Лева да ги бе дал като бакшиш на Човека/екипа, който ще сменя стъклото и сигурно лепилото ще го положат по-хубаво от робота в завода в Чехия