Историята на един "препекан" Superb III

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Заключено
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

То май неговата и моята тема, са от части анти-реклама 😂
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Абе, пушка е колата. Все си мисля, че си бил подготвен психически за подобни моменти [smilie=pardon.gif] Нема да и се връзваш. Караш, правиш, пак караш и така. Аз имах един Форд Фокус, дето само ядове с него, ама па така ме кефеше да го карам.... и го разцепих от каране. Буквално [smilie=sarcastic.gif] И за миг не ми беше минало през главата да го разкарам, защото след всяко пътуване слизах с усмивка от него [smilie=pardon.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Taratajki написа: 22.04.2021, 20:54:14 Аз имах един Форд Фокус, ....и го разцепих от каране......... след всяко пътуване слизах с усмивка от него
Щото си стигал винаги до крайната дестинация [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

The Hooligan написа: 22.04.2021, 20:57:11 Щото си стигал винаги до крайната дестинация
О, съвсем не [smilie=sarcastic.gif] Това е единствената ми кола, която два пъти съм прибирал с репатрак. Втория път си беше катафалка направо [smilie=sarcastic.gif] И въпреки това нямам неприятно усещане към тази кола. Много я харесвах [smilie=pardon.gif]
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

optimax написа: 22.04.2021, 20:03:58 Ся сериозно.Кефи ме че казваш всичко какво се случва по колата.Не спестяваш нищо и някой ако е решил да си вземе кола на същите км ще е подготвен за нещата.
Просто нямам комплекси да споделям проблемите, защото съм чист пред себе си как си гледам колата. Другото не зависи от мен. Също така с тая кола трупам опит, предната ми беше произведена 2004-та година, сега се запознавам със съвсем различна ера, технологии и периферии. Вадя си изводи какво ми харесва занапред и какво бих направил различно при покупката на следващ автомобил.

Ако някой е спекан да споделя проблеми от страх от упреци или подигравки си е негов проблем. С Рангел сме говорили, че рядко се споделят проблеми тук на автомобили, пише се основно хубавото (никой и не е длъжен да го прави, разбира се). Ето, бензинките не влизат в сервиз никога (закачам се, да не се приема като старт на нова дискусия). Мисля си, че независимо как си гледам колата, накрая ще излезе че моята е най-големия скрап, заради това че описвам всичко, ама грам не ми пука.
;)

Rangel написа: 22.04.2021, 20:46:27 То май неговата и моята тема, са от части анти-реклама
Ми то нали знаеш, че хората помнят на 98% лошото и другото се филтрира, но реалността е че аз колата я карам и кой знае какви драми не е имало досега. Това че емоционално реагирам за някви такива простотии е мой проблем, реално като се върна назад не е имало за какво да се ядосвам (засега). Стана над половин година от както карам, минал съм 12 000 км, при положение че колата стои по цяла седмица пред нас и не мърда, защото работя от вкъщи. Тоест всички тия километри са навъртени при пътувания уикендите или от тия отсечки, които си правя като ми се прикара. Та колата се кара яката, когато има възможност за това и винаги е била на линия.

Taratajki написа: 22.04.2021, 20:54:14 Абе, пушка е колата. Все си мисля, че си бил подготвен психически за подобни моменти Нема да и се връзваш. Караш, правиш, пак караш и така. Аз имах един Форд Фокус, дето само ядове с него, ама па така ме кефеше да го карам.... и го разцепих от каране. Буквално И за миг не ми беше минало през главата да го разкарам, защото след всяко пътуване слизах с усмивка от него
Доста добре си го написал, няма какво да добавя. Адски много си харесвам колата и адски много ме кефи да я карам. Не само слизам с усмивка ами като се отдалечавам не спирам да я гледам и да и се кефя колко е красива (особено с джантетата, дето й лепнах).
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Rangel написа: 22.04.2021, 20:46:27 То май неговата и моята тема, са от части анти-реклама
Всъщност Рангеле, на второ четене като се замисля си прав, защото ако един ден тръгна да продавам колата и някой влезе да чете тук сервизната и емоционалната й история, със сигурност няма да я купи - ще скочи на бай Гошо безпроблемния Супърб, който е безупречен и никога не е влизал в сервиз.
lol
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

Викаш да сезираме @admin да разчисти преди продажба :)?
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

YYakovliev написа: 23.04.2021, 10:13:50 защото ако един ден тръгна да продавам колата и някой влезе да чете тук сервизната и емоционалната й история
Точно на такъв купувач попаднах, като продавах предната ми кола - беше ми изчел всички постове във форума относно проблеми и питания за колата ми. То в днешно време малко неща могат да останат в тайна, но все пак някой наистина може да остане с грешно впечатление за даден автомобил ако чете тема за него и собственика е споделил всяко едно посещение в сервиза.
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Мнение от YYakovliev »

stanley написа: 23.04.2021, 11:15:55 Точно на такъв купувач попаднах, като продавах предната ми кола
Да ти кажа, предпочитам, ако някой няма да купи колата (ако нищо й няма разбира се), заради темата ми - да не ми звъни. Чудесна филтрация е.
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Мнение от stanley »

YYakovliev написа: 23.04.2021, 11:22:42 Чудесна филтрация е.
Така е! Той човека я купи колата, просто си беше написал домашното и аз случайно разбрах , че ми е чел темите - докато бъбрихме и чакахме да огледат колата в Еуратек. След като от ЕТ му извадиха резултат, че колата е пушка, си стиснахме ръцете и ходихме да я прехвърлим. После няколко пъти се чухме да ме пита разни работи, което за мен не е проблем - нямам какво да крия. Даже му казах къде съм обслужвал разни неща, да ходи пак там , защото съм останал доволен и хората си разбират от работата.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Мнение от Rangel »

Предишната ми кола, само му казах влез в mitsubishi форума, намери ми темата и чети, момчето дойде от морето и я купи.
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Я стига с тия продажби. Явор няма да си продава колата. Аз не му давам. Ще и се посърди до днес на обяд, после ще му се прикара, ще направи един маршрут и ще разпусне.
Довечера ще напише кога е записал час за вътрешното почистване, както и за фаровете.
наздраве
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Мнение от YYakovliev »

Нищо не съм тръгнал да продавам. Общи приказки и теории си говорим в момента.
:)
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Мнение от YYakovliev »

И да се върнем на темата за колата, вчера поръчах това:

Изображение
didoya

Škoda Фен²

Гараж: BMW G20 330xD M-Sport

Мнение от didoya »

Супер полезна джаджа, имам такава.
Заключено