Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @shpeki - 30.000.000.000 (предполагам $) звучи страшно но като видим печалбите на всяка от тези две фирми и започва да ми звучи като откровена простотия до сега да няма независими заводи.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
shpeki
TSMC с клиент като Apple няма какво да направи. Дори Нвидия не можаха да се доредят за последните видеокарти и им ги правиха Самсунг.tuningmania написа: 22.12.2021, 14:35:37 До @shpeki - 30.000.000.000 (предполагам $) звучи страшно но като видим печалбите на всяка от тези две фирми и започва да ми звучи като откровена простотия до сега да няма независими заводи.
Досега не се е налагало да имат допълнителни мощности.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Не е зле, ако ще оправяме световните икономически проблеми да не е в темата на Явор. 
Бееееее.....
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Развитие по случая ще има след Нова Година. С човека, съгласил се да ме представлява пред ЕТ, ще се отиде лично, за да се изяснят някои аспекти от последната комуникация.
Личната ми позиция остава същата, споразумения не подписвам, първоначалния договор е достатъчно ясен и не виждам причина за промяната му. Искам си колата в максимално кратки срокове, а за неустойки ще се говори едва тогава, когато автомобилът пристигне тук.
Весели празници на всички!
Личната ми позиция остава същата, споразумения не подписвам, първоначалния договор е достатъчно ясен и не виждам причина за промяната му. Искам си колата в максимално кратки срокове, а за неустойки ще се говори едва тогава, когато автомобилът пристигне тук.
Весели празници на всички!
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
-
shpeki
Весели празници и на теб, Явка и догодина нова кола!(но в началото на годината)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Както писах някъде, някога се е чакало много. Татко е чакал за москвича 6 години.
До последно го гледаше, като мен и брат ми. Все още вярва, че това е върха на автомобилостроенето
Смятам, че удовлетворението от колата, ше заличи всичко, което си преживял до тук
Весели празници и не го мисли
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Даже си мисля, дали пък да не я кешаш на собственика тая Тойота и отказвай другата?
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Вчера се чух с ЕТ и ги уведомих, че ще се видим лично днес, за да уточним някои неща по предложените споразумения и първоначалния договор.
Днес сутринта отидох до кантората на Васил (@_v_) и изговорихме още веднъж каква е позицията ми. След час бяхме в ЕТ и проведохме приятелски и информативен разговор, в който им съобщихме, че не желая да подписвам анекси и че предложената неустойка не ме удовлетворява, като най-важен приоритет за мен е автомобилът да се до-сглоби и достави в максимално кратки срокове и едва тогава ще се говори за такава. Мисля че се разбрахме, същото им бе пратено след това в писмен официален вид от Васил. Та считам случая за приключен, освен ако от отсрещната страна не върнат нещо различно като отговор и намерения.
Допълнително като информация получих, че са останали още 40 автомобила за доставка от този период за БГ. Преди бяха 250, после 200, преди Коледа бяха 80, сега са 40. Тоест, наистина би трябвало да сме на финала, което още повече затвърди, че подписването на нови документи са излишни гимнастики, в предвид ситуацията. Заводът е официално затворен до 10-ти януари, но въпреки всичко се работело в момента и се довършвали подобни на моя автомобили.
П.С. Много съм доволен от Васко, с него се работи лесно, бързо и ефективно. За хората които все още не знаят - могат да го ползват по всякакви правни въпроси и казуси, а не само за неща свързани със застраховки.
Решил съм, като кацне тая кола тука и й сложа керамики и фолиа, да си пусна 2 седмици отпуск и да карам всеки ден на различни места из БГ. Айде дано е скоро.
Днес сутринта отидох до кантората на Васил (@_v_) и изговорихме още веднъж каква е позицията ми. След час бяхме в ЕТ и проведохме приятелски и информативен разговор, в който им съобщихме, че не желая да подписвам анекси и че предложената неустойка не ме удовлетворява, като най-важен приоритет за мен е автомобилът да се до-сглоби и достави в максимално кратки срокове и едва тогава ще се говори за такава. Мисля че се разбрахме, същото им бе пратено след това в писмен официален вид от Васил. Та считам случая за приключен, освен ако от отсрещната страна не върнат нещо различно като отговор и намерения.
Допълнително като информация получих, че са останали още 40 автомобила за доставка от този период за БГ. Преди бяха 250, после 200, преди Коледа бяха 80, сега са 40. Тоест, наистина би трябвало да сме на финала, което още повече затвърди, че подписването на нови документи са излишни гимнастики, в предвид ситуацията. Заводът е официално затворен до 10-ти януари, но въпреки всичко се работело в момента и се довършвали подобни на моя автомобили.
П.С. Много съм доволен от Васко, с него се работи лесно, бързо и ефективно. За хората които все още не знаят - могат да го ползват по всякакви правни въпроси и казуси, а не само за неща свързани със застраховки.
Решил съм, като кацне тая кола тука и й сложа керамики и фолиа, да си пусна 2 седмици отпуск и да карам всеки ден на различни места из БГ. Айде дано е скоро.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Айде дано до края на месеца се сдобиеш с дъгоочаквания дЗвер и да му се насладиш!
Баси чакането...
Баси чакането...
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Така ако направиш да ми се обадиш. И аз ще обикалям )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- YYakovliev
Още нещо интересно, което ми споделиха от ЕТ вчера, е че в момента един от най-големите им проблеми е производството и доставката на ЛЕД матрични фарове - там било пълен погром като компоненти.
- YYakovliev
Колата е готова и е в процес на изпращане към България до 10 работни дни!!! Голям адреналин ме тресе, доста повече от предната като взимах.
П.С. С Васил се шегуваме, че визитата вчера е имала ефект.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
П.С. С Васил се шегуваме, че визитата вчера е имала ефект.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
YYakovliev, а честито! Чакам снимки още от автовоза, с найлоните и защитните покрития... бъш къ си требе! ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- redalex
- Гараж: i3
Аз съм 99.9% сигурен, че се опитаха да се извозят с това допълнително споразумение и неустойките по него...
Честита добра новина - Надявам се скоро да честитим и колата с регистрация и у теб!
Честита добра новина - Надявам се скоро да честитим и колата с регистрация и у теб!
-
shpeki
Чакаме клипче как пускаш неоторизирани газове върху найлоните.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)