За предоставяне на услугата се дължи държавна такса, съгласно чл. 26 от Тарифа №4 за таксите, които се събират в системата на МВР по закона за държавните такси, както следва:
за табела с регистрационен номер с четири еднакви цифри в поредния номер - 1500 лв.;
за табела с регистрационен номер с комбинация от четири цифри: "аа-вв"; "ав-ва"; "ав-ав", където "а" и "в" са различни числа от "0" до "9" – 300 лв.;
за табела с регистрационен номер с комбинация от четири цифри по желание - 300 лв.;
за табела с регистрационен номер с комбинация от шест букви и/или цифри по желание - 7000 лв.
Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
https://e-uslugi.mvr.bg/services/applic ... cesses/371
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
@smoke,
https://www.mvr.bg/sdvr/%D0%B4%D0%B5%D0 ... 0%B2%D1%80
Всеки ден се обявяват номера в сайт на МВР напр. днес ще се ползват номера със серия ТВ СВ 3500-4000, Утре ще са следващите 500.
Ако желаеш номер започващ с 5 трябва да изчакаш деня.
Наскоро регистрирах едно бмв, в 11:30 имаше останали 3 преференциални номера. 2XXX .
В КАТ като пишат де се плаща за преференциални номера, те пращат при един началник в халето с каналите.
Полълваш някаква молба, разписва ти я и си продължаваш по приключението в КАТ.
Дилъра отказа да ми вземе парите за преференциален номер на шкодата.![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
edit1. Началника даде да си избера каквото е останало в тяхната система.Не ми ги е диктувал или да си избера наличен номер от лист хартия.Сиреч завъртя монитора да видя какво има.
https://www.mvr.bg/sdvr/%D0%B4%D0%B5%D0 ... 0%B2%D1%80
Всеки ден се обявяват номера в сайт на МВР напр. днес ще се ползват номера със серия ТВ СВ 3500-4000, Утре ще са следващите 500.
Ако желаеш номер започващ с 5 трябва да изчакаш деня.
Наскоро регистрирах едно бмв, в 11:30 имаше останали 3 преференциални номера. 2XXX .
В КАТ като пишат де се плаща за преференциални номера, те пращат при един началник в халето с каналите.
Полълваш някаква молба, разписва ти я и си продължаваш по приключението в КАТ.
Дилъра отказа да ми вземе парите за преференциален номер на шкодата.
edit1. Началника даде да си избера каквото е останало в тяхната система.Не ми ги е диктувал или да си избера наличен номер от лист хартия.Сиреч завъртя монитора да видя какво има.
Последно промяна от zalmaneca на 19.01.2022, 15:02:01, променено общо 1 път.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
За преференциален номер - пише се молба/заявление, после проверяват това дето искаш дали го няма вече издадено, ако го няма има срок за изработката и после те уведомяват когато е готово и да действаш. Поне така беше до преди 2-3 години.
Няма връзка с това какви серии номера са в момента в продукция, щом си плащаш за избор.
А и преди цената беше 70 лв, сега гледам е станала 300.
Няма връзка с това какви серии номера са в момента в продукция, щом си плащаш за избор.
Günter Stg 1
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ок, аз ще бутна чашата, да сефтосаме кожата 
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
След толкова чакане тия последните дни ми идва да заплача като малко момиченце.
За Камбаните ще измислим нещо да се почерпим, само да не е адския студ. Чаят е задължителен.
Благодаря, на който е почистил темата.
След малко отивам на първа среща с чужденката. Ще държа табела "Дано да си хубава".
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
1.Да поръчвам ли масло и филтър?YYakovliev написа: 20.01.2022, 08:57:06 След малко отивам на първа среща с чужденката. Ще държа табела "Дано да си хубава".
2.Чакаме снимки.
3.Бургас ? Когаааааааа

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
dimibo,
Иначе това с молбата си беше най-чист вариант. Моята Шкода, на баща ми стария Мерцак и на зет ми Шкодата бяха с еднакви номера - СА 9444![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
YYakovliev, Разгеле - чакаме снимки и дано всчико е наред. А за регистрацията - напълно подкрепям думите на Цецо - не се занимавай с репатраци и висене там.
Аз го играх това - далечната 2007-ма год. Тогава в КАТ беше мазало и се чакаше по 1,2, дори и три дни. Опашките почваха от кръговото на 4-ти километър. Аз тогава спах в нея, че каското й започваше от 0 часа, а я закарахме в КАТ към 15ч. и приключих към 17ч. на следващия ден. Баси каква кретения беше тогава...... Е имаше и весела част - поляхме я подобаващо още там
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Така беше, но вече не е. Или ти трябва познат, както направихме с номера на баща ми - каза ми кога ще излезне горе-долу, обади ми се 2-3 дни предварително да имам готовност и предишния ден, преди да излезе ми звънна - бате, утре докарвай колата, действаме.dimibo написа: 19.01.2022, 15:02:14 а преференциален номер - пише се молба/заявление, после проверяват това дето искаш дали го няма вече издадено, ако го няма има срок за изработката и после те уведомяват когато е готово и да действаш. Поне така беше до преди 2-3 години.
Иначе това с молбата си беше най-чист вариант. Моята Шкода, на баща ми стария Мерцак и на зет ми Шкодата бяха с еднакви номера - СА 9444
YYakovliev, Разгеле - чакаме снимки и дано всчико е наред. А за регистрацията - напълно подкрепям думите на Цецо - не се занимавай с репатраци и висене там.
Аз го играх това - далечната 2007-ма год. Тогава в КАТ беше мазало и се чакаше по 1,2, дори и три дни. Опашките почваха от кръговото на 4-ти километър. Аз тогава спах в нея, че каското й започваше от 0 часа, а я закарахме в КАТ към 15ч. и приключих към 17ч. на следващия ден. Баси каква кретения беше тогава...... Е имаше и весела част - поляхме я подобаващо още там
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Завърнах се от околосветско пътешествие - ЕТ, Жоро GK, банка (за уточняване на логистики).
В ЕТ прегледахме подробно всяка една поръчана екстра в склада, всичко е там. И прогресивният волан се провери, яко е как завърта гумите до края с минимален оборот. Останалите асистенти и електроники са там, още не са обучени, тъй като е в транспортен режим колата в момента и свети като коледна елха. Отделно е вдигната заради тия пластмасови тампони някъде по окачването и прилича на Scout. Казаха че ги слагат, за по-лесен и безопасен транспорт.
Разбрахме се да не ми я мият, нито отвън, нито отвътре. Така си я взимам агресивна и мръсна. Харесва ми и отвън и отвътре салона как стои и се усеща - има химия. Без надписи отзад ми седи доста изчистено, ама ще обади след като махнат фолиото. Следващите подробни снимки ще са вече като е измита и със сложени фолиа и керамики.

Утре почваме да оправяме документи.
В ЕТ прегледахме подробно всяка една поръчана екстра в склада, всичко е там. И прогресивният волан се провери, яко е как завърта гумите до края с минимален оборот. Останалите асистенти и електроники са там, още не са обучени, тъй като е в транспортен режим колата в момента и свети като коледна елха. Отделно е вдигната заради тия пластмасови тампони някъде по окачването и прилича на Scout. Казаха че ги слагат, за по-лесен и безопасен транспорт.
Разбрахме се да не ми я мият, нито отвън, нито отвътре. Така си я взимам агресивна и мръсна. Харесва ми и отвън и отвътре салона как стои и се усеща - има химия. Без надписи отзад ми седи доста изчистено, ама ще обади след като махнат фолиото. Следващите подробни снимки ще са вече като е измита и със сложени фолиа и керамики.

Утре почваме да оправяме документи.
Последно промяна от YYakovliev на 20.01.2022, 12:36:22, променено общо 1 път.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Тоя надпис Шкода отзад аз съм му вдигнал мерника. Не ме кефи особенно на бяло, емблемата стои много по-приятно.
Бееееее.....
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Айде, честито!
@Цецо75, ама без него е някак незавършена.
Няма го номера и за това така малко изглежда в момента. Като се сложи номер, да има 2 неща централни, по ще придобие вид.
@Цецо75, ама без него е някак незавършена.
Няма го номера и за това така малко изглежда в момента. Като се сложи номер, да има 2 неща централни, по ще придобие вид.

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Е аз затова казвам емблема, както си беше преди. Просто тоя надпис е прекалено голям и натрапчив.
Бееееее.....
-
kograman
@YYakovliev, честито!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
Dani Tenev
Честита да ти е! Без аварийно! В крайна сметка ще има ли компенсация за забавянето?
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Честито! Здраве и безаварийно! Заслужаваше си чакането-страхотна е!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.