ЦецоNOL написа: 19.08.2022, 23:04:39
само безаварийно и консумативи.
Благодаря!
Аз се моля най-вече за незабравими преживявания и удоволствие от шофирането :)
Аз се потресох от целите 18 на брой неща, които според теб не са ОК и са изтъкнати като негативи.
VRS e максимално спортно ориентиран модел.
От въпросните неща, които съм коментирал като негативи, само седалките и кората на мотора са нещо, което е специфично за RS. Останалите неща от списъка са същите и при другите модификации на О4.
Изказал съм личното си мнение, с което не задължавам никого. Имам О2 и затова сравнявам с нея. Нали темата е за обсъждане на модела? Какво обсъждане да има, ако не правим сравнение с нещо друго? И кое е по-подходящо за сравнение, ако не предшественик на модела?
Очаквам кола, която е 16 годин' по-нов наследник на О2, да е във всичко по-добра. Съжалявам, ама някои неща не са по-добре и затова съм ги коментирал. Видимостта (и през задното стъкло, и на страничните огледала, и пред предния капак) е по-зле от на О2. Подлакътниците, отделенията за вещи и очила, копчетата за отваряне на стъклата и управление на огледалата са по-зле. Други неща пък са много по-добре и също съм ги коментирал.
Коментирал съм ги, защото друг не ги е коментирал и затова мисля, че биха били полезни на останалите. Например, преди време, когато се чудех "с DCC или без DCC" питах за впечатления от DCC-то, никой нищо не отговори, не можеше и да се пробва в Еуратек, затова го поръчах насляпо. А ето тук аз съм казал впечатление от първа ръка. Препоръчвам го, страхотно е на Comfort по ръбестите улици, но би било ОК и без него. А за въпросната кутия под пасажерската седалка, ще те поздравя, ако намериш някъде в Интернет коментар или снимка. Аз не можах.
VRS e максимално спортно ориентиран модел.
Тук ще се усмихна :)
П.П. А вече не се казва vRS, а само RS. Емблемата остава "vRS", но името на модификацията вече е само RS.