Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Taratajki написа: 26.03.2025, 09:49:53
Кога кажат от Еуратек
Ми ето аз ти казвам за Фокуса.
За 170к има само 5 смени на масла. В пари е някъде 2000-2300 лева общо
Ти ще дадеш толкова само да доливаш масло и Адблу на всеки 10к
И по едно време, ще се окаже, че твоята "икономия" е само усещане
Нещо като това:
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
The Hooligan написа: 26.03.2025, 15:31:54
Ти ще дадеш толкова само да доливаш масло и Адблу на всеки 10к
И по едно време, ще се окаже, че твоята "икономия" е само усещане
В случая няма да ги даде той, защото колата му е най-хубавата - служебна
Иначе във всички останали случаи си прав.
Аз затова още преди 11 години приключих с дизела.
Не знаех, че сме на състезание! Но, ако ще се състезаваме, тогава мога да кажа, че на цената на твоя трактор купих два Фокуса и една Дачия.
И най-смешното е, че и на трите автомобила обслужванията са по-евтини от едно твое
Въпрос на приоритети
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Не знаех, че сме на състезание! Но, ако ще се състезаваме, тогава мога да кажа, че на цената на твоя трактор купих два Фокуса и една Дачия.
И най-смешното е, че и на трите автомобила обслужванията са по-евтини от едно твое
Въпрос на приоритети
Изобщо пък не е никакво състезание.
Аз ако исках да ми е евтино и сз щях да си купя Дачия бе Мадже. Да не съм тъп.
Искам да ми е скъпо аз
Тракторчето не е служебно че да ми е евтино.
Цял живот да гледаш да ти е евтино....иии той минал
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
The Hooligan написа: 26.03.2025, 15:31:54
само усещане
Айде, айде, а две ходения до Лефкада и съм избил маслата от субсидиите на дизела в Гърция
Имах избор и аз, бензин, дизел.... избрах си дизела, щото се познавам Няма как аз да карам икономично, не мога просто
А дизела....мачкал съм го колко си може, никога не съм виждал над 7.х разход. А твоя Фокус, ако го барна....под 10 няма да слезе