Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Taratajki написа: 26.03.2025, 09:49:53
Кога кажат от Еуратек
Ми ето аз ти казвам за Фокуса.
За 170к има само 5 смени на масла. В пари е някъде 2000-2300 лева общо
Ти ще дадеш толкова само да доливаш масло и Адблу на всеки 10к
И по едно време, ще се окаже, че твоята "икономия" е само усещане
The Hooligan написа: 26.03.2025, 15:31:54
Ти ще дадеш толкова само да доливаш масло и Адблу на всеки 10к
И по едно време, ще се окаже, че твоята "икономия" е само усещане
В случая няма да ги даде той, защото колата му е най-хубавата - служебна
Иначе във всички останали случаи си прав.
Аз затова още преди 11 години приключих с дизела.
Не знаех, че сме на състезание! Но, ако ще се състезаваме, тогава мога да кажа, че на цената на твоя трактор купих два Фокуса и една Дачия.
И най-смешното е, че и на трите автомобила обслужванията са по-евтини от едно твое
Не знаех, че сме на състезание! Но, ако ще се състезаваме, тогава мога да кажа, че на цената на твоя трактор купих два Фокуса и една Дачия.
И най-смешното е, че и на трите автомобила обслужванията са по-евтини от едно твое
Въпрос на приоритети
Изобщо пък не е никакво състезание.
Аз ако исках да ми е евтино и сз щях да си купя Дачия бе Мадже. Да не съм тъп.
Искам да ми е скъпо аз
Тракторчето не е служебно че да ми е евтино.
Цял живот да гледаш да ти е евтино....иии той минал
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
The Hooligan написа: 26.03.2025, 15:31:54
само усещане
Айде, айде, а две ходения до Лефкада и съм избил маслата от субсидиите на дизела в Гърция
Имах избор и аз, бензин, дизел.... избрах си дизела, щото се познавам Няма как аз да карам икономично, не мога просто
А дизела....мачкал съм го колко си може, никога не съм виждал над 7.х разход. А твоя Фокус, ако го барна....под 10 няма да слезе