Памучния не се чисти като този от пяна / trifoam. Там няма нужда от масло и препарат. Него го издухваш с въздух на всяка смяна на масло или може и по-често, зависи каква е обстановката там където живееш / работиш. И се чува доста повече в сравнение с trifoam.
Skoda Octava 3 VRS, TSI - поредното бързо комбЕ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI▪️ EIBACH
- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Снимките са супер, изглежда перфектно! Оправи ли се проблема с габаритите? Вече мисля да купувам.NaskoG написа: 30.01.2026, 11:44:10 За парите си фаровете са много хубави, малките габарити не са драма, ще ги оправим.
- NaskoG
- Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
ex Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline
Skoda Octavia 1.8 tsi 4x4 stage 3
Така и не стигнах до габаритите да разбера защо не светят. Крушки има, но нещо някъде не е като хората. Може би пиновете в буксата трябва да да се пренаредят. Не ме дразни толкова, че да му обърна внимание. Имай предивид, че дава грешка на таблото, защото дневните светлини, които досега са били обикновена крушка, вече са Лед ленти, не ги разпознава. Но и това се кодира без проблем. Светят много хубаво и колата има съвсем различен вид с тях, това е важното! Визуално остана да й "бодна" 18ките, но чакам още малко, че да не ни изненада още някой мартенски сняг. Засега няма да се засилва поради други финансови съображения. Тодор няма възможност да я прави, а засега не мисля да я карам на друго място.gelsyn написа: 01.03.2026, 22:01:03 Снимките са супер, изглежда перфектно! Оправи ли се проблема с габаритите? Вече мисля да купувам
.- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Благодаря за бързия и подробен отговор.NaskoG написа: 01.03.2026, 22:42:05 Така и не стигнах до габаритите да разбера защо не светят. Крушки има, но нещо някъде не е като хората. Може би пиновете в буксата трябва да да се пренаредят. Не ме дразни толкова, че да му обърна внимание. Имай предивид, че дава грешка на таблото, защото дневните светлини, които досега са били обикновена крушка, вече са Лед ленти, не ги разпознава. Но и това се кодира без проблем.
Надявам се, че @JORDITO ще помогне да светнат с целият си блясък и красота! В количката на алибаба ми дава, че ще дойдат след 18 май...
Иначе да, определено визията става уникална, ма номера е да работят като хората.
- NaskoG
- Karykoff
- Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка
Колко процента са затъмнени и "захлупи" ли се пространството на задните седалки?
- NaskoG
5 процента пропускливост са, сиреч на 95 затъмнени. Отвътре навън се вижда добре, не знам какво имаш предвид под захлупи, но е по комфортнони уютно вътре без да пречи на видимостта назад. Първите 2-3 дни ти се струва много тъмно, но после се свиква. Лумар според мен правят доста качествено фолио, което дори при 5 процента има добра видимост. И тука едно уточнение искам да направя - моите задни стъкла нямат заводско затъмняване (което мисля беше на 70 или 75 процента), някои шкоди имат и тогава 5 процента фолио не е препоръчително, а трябва да се сложи фолио с 20% процента пропускливост, за да се постигне максимално добро затъмнение без да ограничава видимостта на водача.Karykoff написа: 07.03.2026, 21:31:37 Колко процента са затъмнени и "захлупи" ли се пространството на задните седалки?
- Karykoff
- Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка
Благодаря, разбрах. Иначе под "захлупено" имах предвид дали вътре става неприятно тъмно, но разбрах, че не е така.
- NaskoG
Кратък ъпдейт...визията е постигната. Джантите с 12.5 мм фланци заспаха на колата като шамар на буза. На тях имаше некви достолепни контита, които не успяха да спрат на първото леко по рязко натискане на спирачките, което щеше да рече, че незабавно трябват нови гуми. Кумхо 235 40 18 на 8J седи на джантата много мазно, адски тихи и комфортни, нищо общо с 225 40.

- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
От къде взе фланците? Покарай малко повече извън града и на магистрала и дай отзиви как е. При мен тресе леко, мислех че си внушавам, но не и сега ще търся други
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Ей..... никой не ме слуша за тия фланци...........
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Точно ...
Взимаш си по-широка джанта и/или с по-малък офсет и готово.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Пак да търся джанти не ми се занимава, отделно адски много си ги харесвам. Ще търся докато не станат
покрай мен доста хора карат и няма проблеми ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Или имат проблем,който не осъзнават... или крият.
Аз досега фланци сложил ли съм - винаги има няква драма
-
DIDOO
- Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4