Да, толкова спонтанно определихме мястото, че ...PRO написа:При такава спонтанна среща...
П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя
Да, толкова спонтанно определихме мястото, че ...PRO написа:При такава спонтанна среща...
Ето ти малко инфо за моята колица, и да следиш проектитеpepi написа:Срещичката беше есктра..........
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
masterOne написа:Ето ти малко инфо за моята колица, и да следиш проектитеpepi написа:Срещичката беше есктра..........![]()
viewtopic.php?f=45&t=123&start=220
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Какво е станало? Да не е имало пак поразяваща врата?Stuci написа:П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя
JORDITO написа:Какво е станало? Да не е имало пак поразяваща врата?Stuci написа:П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя

А не, тоя път не нося отговорност за никакви щети по колите. А и аз само с Перлата "работя"stefan L написа:Я, Иван да не е дошъл след като си тръгнах![]()
Взимаш си жетони или монети от по 1 лев от пича е кафенето, избираш си клетка от тия за самообслужване, паркираш в нея, излизаш, хващаш дясната пръскалка, пускаш в апарата монетка и почваш да обливаш Топазената принцеса с пяна. И така два пъти, че са ни кажи речи по 4.70 м. колите.bondo написа:Кръчмарю pow, можеш ли да ми кажеш какви са стъпките за качественото измиване на колата във въпросната aвтомивка ?
След ОМВ задължително подсушаване с фибър.bondo написа:..., а като я изпръскам на омв-то ми се плаче след това.