Срещи в София

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

PRO написа:При такава спонтанна среща...
Да, толкова спонтанно определихме мястото, че ... [smilie=sarcastic.gif] Много приятно, както винаги, де!

П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя [smilie=sarcastic.gif]
Последно промяна от Stuci на 30.04.2017, 21:28:02, променено общо 1 път.
goAPR
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Срещи в София

Мнение от PRO »

При такава спонтанна среща не очаквах да се съберем толкова народ. Беше отново забавно, някой си получиха подаръци. Благодаря на бат Стефан за блутута ;) Ако ти потрябва някой ден, кажи, ще ти го пазя.
Вече май месец идва, срамота по тез мазета, изгнихме там бре! От 3 срещи насам все за поляна говорим, другия път ще е такава! Чакаме слънчев уикенд.
Снимки в галерията https://www.skoda-bg.com/gallery/
TSI Team
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Срещи в София

Мнение от pepi »

Срещичката беше есктра, въпреки, че отидох негативно настроен - ту тука, ту там.
Време е за нещо на въздух браво
Поздравче за всички момци ( и дами) присъствали:

Още мА държи от снощЕ [smilie=music.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Срещи в София

Мнение от The Hooligan »

pepi написа:Срещичката беше есктра..........
Ето ти малко инфо за моята колица, и да следиш проектите ;)

viewtopic.php?f=45&t=123&start=220
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Срещи в София

Мнение от Sec8200 »

Евала на групата!

Аве бат Емо на тоя Супърб свят му се завива да ходи по срещи ;)
Само така, че да имаме и ние какво да гледаме. [smilie=thank_you2.gif]
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Срещи в София

Мнение от pepi »

masterOne написа:
pepi написа:Срещичката беше есктра..........
Ето ти малко инфо за моята колица, и да следиш проектите ;)

viewtopic.php?f=45&t=123&start=220
[smilie=thank_you2.gif]
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Срещи в София

Мнение от JORDITO »

Stuci написа:П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя [smilie=sarcastic.gif]
Какво е станало? Да не е имало пак поразяваща врата?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

JORDITO написа:
Stuci написа:П.п. Жалко само, че на pow дръжката му вече е със свалена до основи боя [smilie=sarcastic.gif]
Какво е станало? Да не е имало пак поразяваща врата?
[smilie=pardon.gif]
goAPR
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Срещи в София

Мнение от stefan L »

Я, Иван да не е дошъл след като си тръгнах [smilie=sarcastic.gif] наздраве
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Страхотна среща, както всеки път !!! Че и многобройна, въпреки кекавото време и до последно несигурността къде да се сберем. :)

Благодарности на Емо, за идеята за автомивката и за страхотните снимки, на Маджо, че ми съдейства със измиването, на Велко, за почерпката и на Жоро JORDITO, за цялата информация, която ми предостави и времето, което ми отдели. Както и на Вас, всички останали прекрасни колеги, благодаря Ви за чудесните мигове, които прекарах с Вас.

ТТодоров, автомивката е перфектна, смело може да водиш твоята красавица там. За 4 кинта външно беше като чисто нова, само с активна пяна и изплакване, очарован съм от резултата. Дълго търсих автомивка, на която да не трябва да ползвам четката и да ми е чиста колата, вече знам къде да ходя. :)

Stuci, Чичко Стуц, pow познава бояджии, избягали от OVERDRIVE и подържа много топли и приятелски отношения с тях, така че аз ядове с боя немам, :P не че нещо и има на дръжката, де. ;)

От Ники coverdale, разбрах кой точно е купил предишната ми Октавия, досега знаех само къде нощува, вече знам, че и се радва един от приемчиците в сервиза на Еуратек Надежда.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Срещи в София

Мнение от bondo »

Кръчмарю pow, можеш ли да ми кажеш какви са стъпките за качественото измиване на колата във въпросната aвтомивка ? [smilie=scratch_one-s_head.gif]
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Срещи в София

Мнение от Sawyer »

stefan L написа:Я, Иван да не е дошъл след като си тръгнах [smilie=sarcastic.gif] наздраве
А не, тоя път не нося отговорност за никакви щети по колите. А и аз само с Перлата "работя" :D

Ще има ли снимки от вчера? :)
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Вероломния Кръчмар »

bondo написа:Кръчмарю pow, можеш ли да ми кажеш какви са стъпките за качественото измиване на колата във въпросната aвтомивка ? [smilie=scratch_one-s_head.gif]
Взимаш си жетони или монети от по 1 лев от пича е кафенето, избираш си клетка от тия за самообслужване, паркираш в нея, излизаш, хващаш дясната пръскалка, пускаш в апарата монетка и почваш да обливаш Топазената принцеса с пяна. И така два пъти, че са ни кажи речи по 4.70 м. колите. :) Изчакваш или не, твоя си работа, Емо почака малко, аз директо почнах да плакна. После хващаш лявата пръскалка и плакнеш, пак два лева заминават. Вадиш я вънка и или я сушиш, или заминаваш. Има и прахосмукачка на самообслужване, между мивката и Фантастико, боядисана е в жълто.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Срещи в София

Мнение от bondo »

Mисълта ми беше, че обикновено, като ходя на мивки на самообслужване колата става по-мръсна от преди и си мислех,че има някакъв пиниз,слагате някакви вакси ала бала, колата ти изглеждаше прекрасно измита вчера, а като я изпръскам на омв-то ми се плаче след това.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

bondo написа:..., а като я изпръскам на омв-то ми се плаче след това.
След ОМВ задължително подсушаване с фибър.
goAPR
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”