От видяното до момента, след добро почистване на цедката и леглото на помата максимумът, който може да изкара като пробег е 40,000км. преди да се задръсти стабилно. Аз си "ползвам" 4х4-то и на 30,000км. вече съм за чистене - т.е. една идея по-зле съм от колегата по-горе. Смяната я правя на канал и като се оплескам хубаво с масло не ми се пипа телефона да снимам, но картинката е ясна. Сменяте на 30,000 да ви е мирна главата.
Относно алтернативното масло на Ravenol, защото никой не е споделил мнение за него тук:
Хареса ми идеята с "патрона" за пистолет за силикон. Много културно става, не се наложи да цапам шприца. Единствено е необходима една шлауфка за удължител, защото при мен е криво мястото и не може да влезе директно наконечника. Маслото на цвят и мирис е по-различно от оригиналното. Дават го заместител на VW G 052 175 A2, VW G 055 175 A2, VW G 060 175 A2 - т.е. става за всички генерации. За момента системата работи перфектно с него - сработва бързо, дава тяга на задния мост, грешки по Haldex няма. На смяната живот и здраве ще ви кажа какво е положението с цедката - дали е повече, по-мало или еднакво забита.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)