Историята на един "препекан" Superb III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
То май неговата и моята тема, са от части анти-реклама 
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Абе, пушка е колата. Все си мисля, че си бил подготвен психически за подобни моменти
Нема да и се връзваш. Караш, правиш, пак караш и така. Аз имах един Форд Фокус, дето само ядове с него, ама па така ме кефеше да го карам.... и го разцепих от каране. Буквално
И за миг не ми беше минало през главата да го разкарам, защото след всяко пътуване слизах с усмивка от него ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Щото си стигал винаги до крайната дестинацияTaratajki написа: 22.04.2021, 20:54:14 Аз имах един Форд Фокус, ....и го разцепих от каране......... след всяко пътуване слизах с усмивка от него
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
О, съвсем не
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Просто нямам комплекси да споделям проблемите, защото съм чист пред себе си как си гледам колата. Другото не зависи от мен. Също така с тая кола трупам опит, предната ми беше произведена 2004-та година, сега се запознавам със съвсем различна ера, технологии и периферии. Вадя си изводи какво ми харесва занапред и какво бих направил различно при покупката на следващ автомобил.optimax написа: 22.04.2021, 20:03:58 Ся сериозно.Кефи ме че казваш всичко какво се случва по колата.Не спестяваш нищо и някой ако е решил да си вземе кола на същите км ще е подготвен за нещата.
Ако някой е спекан да споделя проблеми от страх от упреци или подигравки си е негов проблем. С Рангел сме говорили, че рядко се споделят проблеми тук на автомобили, пише се основно хубавото (никой и не е длъжен да го прави, разбира се). Ето, бензинките не влизат в сервиз никога (закачам се, да не се приема като старт на нова дискусия). Мисля си, че независимо как си гледам колата, накрая ще излезе че моята е най-големия скрап, заради това че описвам всичко, ама грам не ми пука.
Ми то нали знаеш, че хората помнят на 98% лошото и другото се филтрира, но реалността е че аз колата я карам и кой знае какви драми не е имало досега. Това че емоционално реагирам за някви такива простотии е мой проблем, реално като се върна назад не е имало за какво да се ядосвам (засега). Стана над половин година от както карам, минал съм 12 000 км, при положение че колата стои по цяла седмица пред нас и не мърда, защото работя от вкъщи. Тоест всички тия километри са навъртени при пътувания уикендите или от тия отсечки, които си правя като ми се прикара. Та колата се кара яката, когато има възможност за това и винаги е била на линия.
Доста добре си го написал, няма какво да добавя. Адски много си харесвам колата и адски много ме кефи да я карам. Не само слизам с усмивка ами като се отдалечавам не спирам да я гледам и да и се кефя колко е красива (особено с джантетата, дето й лепнах).Taratajki написа: 22.04.2021, 20:54:14 Абе, пушка е колата. Все си мисля, че си бил подготвен психически за подобни моменти Нема да и се връзваш. Караш, правиш, пак караш и така. Аз имах един Форд Фокус, дето само ядове с него, ама па така ме кефеше да го карам.... и го разцепих от каране. Буквално И за миг не ми беше минало през главата да го разкарам, защото след всяко пътуване слизах с усмивка от него
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Всъщност Рангеле, на второ четене като се замисля си прав, защото ако един ден тръгна да продавам колата и някой влезе да чете тук сервизната и емоционалната й история, със сигурност няма да я купи - ще скочи на бай Гошо безпроблемния Супърб, който е безупречен и никога не е влизал в сервиз.
- Rangel
Викаш да сезираме @admin да разчисти преди продажба
?
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Точно на такъв купувач попаднах, като продавах предната ми кола - беше ми изчел всички постове във форума относно проблеми и питания за колата ми. То в днешно време малко неща могат да останат в тайна, но все пак някой наистина може да остане с грешно впечатление за даден автомобил ако чете тема за него и собственика е споделил всяко едно посещение в сервиза.YYakovliev написа: 23.04.2021, 10:13:50 защото ако един ден тръгна да продавам колата и някой влезе да чете тук сервизната и емоционалната й история
- YYakovliev
Да ти кажа, предпочитам, ако някой няма да купи колата (ако нищо й няма разбира се), заради темата ми - да не ми звъни. Чудесна филтрация е.stanley написа: 23.04.2021, 11:15:55 Точно на такъв купувач попаднах, като продавах предната ми кола
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Така е! Той човека я купи колата, просто си беше написал домашното и аз случайно разбрах , че ми е чел темите - докато бъбрихме и чакахме да огледат колата в Еуратек. След като от ЕТ му извадиха резултат, че колата е пушка, си стиснахме ръцете и ходихме да я прехвърлим. После няколко пъти се чухме да ме пита разни работи, което за мен не е проблем - нямам какво да крия. Даже му казах къде съм обслужвал разни неща, да ходи пак там , защото съм останал доволен и хората си разбират от работата.
- Rangel
Предишната ми кола, само му казах влез в mitsubishi форума, намери ми темата и чети, момчето дойде от морето и я купи.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Я стига с тия продажби. Явор няма да си продава колата. Аз не му давам. Ще и се посърди до днес на обяд, после ще му се прикара, ще направи един маршрут и ще разпусне.
Довечера ще напише кога е записал час за вътрешното почистване, както и за фаровете.

Довечера ще напише кога е записал час за вътрешното почистване, както и за фаровете.

"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- YYakovliev
Нищо не съм тръгнал да продавам. Общи приказки и теории си говорим в момента.

- YYakovliev
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Супер полезна джаджа, имам такава.