Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Също мисля, че имаше и едни 7-10-14 дни от подписването, в който период можеш също да се откажеш.
После вече както Явор каза, след изтичане на договорения срок.
После вече както Явор каза, след изтичане на договорения срок.
Günter Stg 1
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Поздрави! 10-те дни ще минат бързо! Без да спамя само ще кажа, че мой приятел поръчал по същото време /май 2021/ Кодиак дизел по последна информация ще чака до март!
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Ако беше от ГерП вече щеше да си е получил Кодиак-а ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Аз,
Докато не видя Бавният Дървар @YYakovliev,
Да си е направил селфи+клип как опърдява Л&К-то няма да чиститя нищо още.
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Докато не видя Бавният Дървар @YYakovliev,
Да си е направил селфи+клип как опърдява Л&К-то няма да чиститя нищо още.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
От предната тема (viewtopic.php?p=195560#p195560) знаете, че обичам да се подготвям преди колата да е дошла, та от вчера започнах организация по посрещане на новата.
Чух се с Жоро от GK, понеже не се знае кога ще взема точно колата като ден, се разбрахме да сме гъвкави и в момента в който това се случи, да му я оставя пред студиото и той ще я работи в следващите дни, когато може. Няколко дена ще отнеме всичко, което ще се прави по нея. Идеята ми е от ЕТ да я кача на репатрак и да му я стоваря, не искам колата да се кара преди да се запечата с фолио и керамика.
След кратка консултация с @BlackPearl и @todor87 дали да се гони различен размер зимни гуми, поръчах стандартните за модела - ще дойдат от Германия до 10 работни дни:
4 x BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 235/40 R19 96V XL (BLIZZAK LM005). Неустойките ще ги ползвам за друго, няма да взимам Континентал от ЕТ, Бриджстоун-а на мокро е цар, а тука зимите виждаме какви са вече последните години. Отделно, че бях много доволен от тях на предния Супърб, във всякакви условия.
По каското ще задействаме нещата скоро с Васил (@_v_), за да имаме готовност за действие като кацне колата.
И последно за бъдещето на тази тема - когато се появи колата, ще я запазя за коментари, диалог и водене на по-обширен авто-дневник (като предната), но отделно ще направя една в отдел "Проекти", в която ще се пише само по същество за колата и няма да се коментира.
Чух се с Жоро от GK, понеже не се знае кога ще взема точно колата като ден, се разбрахме да сме гъвкави и в момента в който това се случи, да му я оставя пред студиото и той ще я работи в следващите дни, когато може. Няколко дена ще отнеме всичко, което ще се прави по нея. Идеята ми е от ЕТ да я кача на репатрак и да му я стоваря, не искам колата да се кара преди да се запечата с фолио и керамика.
След кратка консултация с @BlackPearl и @todor87 дали да се гони различен размер зимни гуми, поръчах стандартните за модела - ще дойдат от Германия до 10 работни дни:
4 x BRIDGESTONE BLIZZAK LM005 235/40 R19 96V XL (BLIZZAK LM005). Неустойките ще ги ползвам за друго, няма да взимам Континентал от ЕТ, Бриджстоун-а на мокро е цар, а тука зимите виждаме какви са вече последните години. Отделно, че бях много доволен от тях на предния Супърб, във всякакви условия.
По каското ще задействаме нещата скоро с Васил (@_v_), за да имаме готовност за действие като кацне колата.
И последно за бъдещето на тази тема - когато се появи колата, ще я запазя за коментари, диалог и водене на по-обширен авто-дневник (като предната), но отделно ще направя една в отдел "Проекти", в която ще се пише само по същество за колата и няма да се коментира.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- redalex
- Гараж: i3
Да, знаем как в твоите теми, хич не се коментираYYakovliev написа: 07.01.2022, 10:30:22 една в отдел "Проекти", в която ще се пише само по същество за колата и няма да се коментира.
Между другото - какви проекти? Нали гаранцията беше важна?
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Лизинга не те ли задължава да го направиш чрез ЕТ? Или в крайна сметка не я поръча с техния?
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Е тя темата може да си седи във времето и да се пишат всякакви подобрения по колата, не само под формата на "пърформанс тунинг". А за след време е ясно на всички, че ще има и такива.
Колата ще е на мое име.Erebus написа: 07.01.2022, 10:56:21 Лизинга не те ли задължава да го направиш чрез ЕТ? Или в крайна сметка не я поръча с техния?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Подозирам, че от ЕТ ще се "забавят" с регистрацията поради безброй неясни и трудно обосновани причини, и накрая ще ти дадат ППП със задна дата. По този начин скъсяват на макс 10-те дни в които можеш да им върнеш колата след предаването й ако си нещо недоволен.
Не че си се засилил да я връщаш де.
Не че си се засилил да я връщаш де.
Günter Stg 1
-
kograman
@YYakovliev, честито. Дочака я.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Стандартните простотий….
Да не съм лош пророк ама ми се струва февруари по реалистично.
Иначе изчака близо година.Още месец няма да те събори
Иначе честито Явка.Знам колко ще и се радваш.
Мани тия гуми,давай направо стейдж от ден 1![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Да не съм лош пророк ама ми се струва февруари по реалистично.
Иначе изчака близо година.Още месец няма да те събори
Иначе честито Явка.Знам колко ще и се радваш.
Мани тия гуми,давай направо стейдж от ден 1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Би трябвало да я имаш преди края на месеца. При мен от качването на автовоза до гаража на ЕТ беше около седмица и после толкова за КАТ. Реално около 15 дни и я взех.
Бееееее.....
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Вие сте на лизинг.Аз моята я взех за 5 дни В понеделник кацна в ЕТ в петък излязох през портала.
Предполагам и на Явор ще му отнеме толкова време.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Аз 2019-та подписах договора на 11-ти и вечерта им преведох парите т.е. получили са ги едва на следващия ден. На 18-ти си взех колата (беше на склад). Беше на лизинг към ЕТ и те я регистрираха в КАТ. Реално за 5 работни дни стана всичко...
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
На мен ми казаха, че срока е между 3 и 5 работни дни за регистрацията, според зависи колко коли са се натрупали.
Бееееее.....