Е, малко пресилено, но е осезаемо по-шумен от колкото бях свикнал.
Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Monky
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Айде и мястото стана субективно. Припадам.
Може ли от тук нататък модела да го обсъждаме в общата му тема? Мерси.
Може ли от тук нататък модела да го обсъждаме в общата му тема? Мерси.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Monky написа: 09.10.2021, 16:33:15 Играли са бая, за да го докарат "като 7-ца". В сравнение с 5-ца не е кой знае колко по-широк.
В седмицата си сядал нали, не си я гледал на картинка от дъвки Турбо?
Обаче сигурно не си, щом пишеш такива дивотии
Не ми отговаряй, размишлявам си само тука.
- redalex
- Гараж: i3
Не те знам какво си гледал, ама аз съм 2 метра тулуп и като си наглася седалката в октавията отзад спокойно сядам. Същото не важи за бмв 5ца.Monky написа: 09.10.2021, 16:33:15 В сравнение с 5-ца не е кой знае колко по-широк. Една до друга съм ги гледал като се прощавах със старата 5-ца.
При супърба пък нещата са несравними
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Още ли мислиш, че темата хубаво се раздвижи?
Аз не съм сигурен.
Всеки дава акъл, само ти си знаеш колко ти е тегаво в момента.
Един колега с iV писа, че вече била готова неговата. Април ако не се лъжа я е бил поръчал.
За ориентир евентуално.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Аз пък си мисля, че Ич не му е тегаво на Явката, боли го фара, кога дойде, дойде 
- kalata
Питай го и ще видиш, че не си прав.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- todor87
=>Revo Stg_2 killer😁
Е,може единствено да му е тъпо, че сега се вози на заска ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bad_pesho
- Гараж: Skoda Superb III Facelift 2.0 TSI 280
Един приятел кара G30 и казва, че е впечатлен колко по-просторен е Супърба отзад.Monky написа: 09.10.2021, 16:33:15 В сравнение с 5-ца не е кой знае колко по-широк. Една до друга съм ги гледал като се прощавах със старата 5-ца.
- kalata
Поправям се - началото на Юли му е поръчката, била готова вече, чакало се транспорт.kalata написа: 09.10.2021, 18:32:49 Един колега с iV писа, че вече била готова неговата. Април ако не се лъжа я е бил поръчал.
За ориентир евентуално.
Твоята е от Май поръчана - стискам палци да получиш скоро блага вест.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
iv-тата се продават малко и пристигат относително бързо.
При популярните модификации е тегавата работа, защото първо се обслужват преоритетните пазари...
При популярните модификации е тегавата работа, защото първо се обслужват преоритетните пазари...
Бееееее.....
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Липсва ми кола/та много, ей така да се занимавам с нея, да я поддържам, да вкарвам пари за глупости, да излизам да карам, като ми скимне и да пиша тука в темата. Абе тъпо си ми е това чакане.
Отделно самият процес за поръчката на нова кола си беше тръпка (щото ми е за първи път през живота) и се бях настроил за положителни емоции. Няколко седмици след подписването на договора обаче, почна да се говори за липсата на чипове, сроковете почнаха да се покачват ежемесечно и нещата рязко взеха да зазляват.
Това да са ни проблемите в живота!
Отделно самият процес за поръчката на нова кола си беше тръпка (щото ми е за първи път през живота) и се бях настроил за положителни емоции. Няколко седмици след подписването на договора обаче, почна да се говори за липсата на чипове, сроковете почнаха да се покачват ежемесечно и нещата рязко взеха да зазляват.
Това да са ни проблемите в живота!
- YYakovliev
-
karkaria
- Гараж: Skoda Superb IV
Стискам палци да дойде час по скоро Явор.
-
shpeki
Мен винаги ми е било интересно за пространството отзад, какво значение има колко място има на задните седалки? Децата който има чудно се събират и в полота. Има значение ако ще ставаш бакшиш.
Важно е отпред да ти е удобно и да има двигател който ти харесва.